Μπλε σκιά: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το μακιγιάζ που ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές

Επίλεξε ένα μπλε smokey eye look και γέμισε με χρώμα τα casual outfits σου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που φημίζεται για το στιλ και την αισθητική της. Καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», στο πλατό του ALPHA παραδίδει τα πιο σύγχρονα fashion και beauty tips τα οποία στη συνέχεια τα μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Το κούρεμα της Julia Roberts χαρίζει στο πρόσωπο ένα φυσικό lifting εφέ

Αυτή τη φορά αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκπομπή με ένα ποπ smokey eye look το οποίο ολοκλήρωνε τέλεια το floral outfit που επέλεξε να φορέσει. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής τόσο στο μακιγιάζ όσο και στην εμφάνισή της ήταν το μπλε. Το μπλε είναι ένα χρώμα που είναι άρρηκτα συνδυασμένο με το ελληνικό καλοκαίρι. Συμβολίζει την πίστη, την αυτοπεποίθηση και την εξυπνάδα. Και όπως φαίνεται είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της Κατερίνας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει το μπλε χρώμα στην εμφάνισή της.

Το μπλε είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

421688763_3260664487560964_6786497224385645743_n.jpg

Το μπλε smokey eye look ταιριάζει το ίδιο τέλεια σε ξανθές, μελαχρινές και καστανές. Πρόκειται, για ένα φωτεινό χρώμα το οποίο μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται super fresh. Για να πετύχεις την τέλεια αρμονία στο μακιγιάζ σου, επίλεξε nude αποχρώσεις στη βάση και στα χείλη και άσε το βλέμμα σου να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

421764455_372425232071465_8578306926287524149_n.jpg

Οι μπλε σκιές ταιριάζουν σε κάθε χρώμα ματιών, παρόλα αυτά, αν έχεις πράσινα μάτια επίλεξε μία πιο σκούρα απόχρωση που θα τονίσει το χρώμα και το σχήμα των ματιών σου. Είναι ένα ποπ μακιγιάζ το οποίο μπορεί να σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση και να γεμίσει με χρώμα τα casual looks σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις και... θα μας θυμηθείς!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργια έχει επιλέξει να υιοθετήσει στο μακιγιάζ της μπλε eyeshadows. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά μπλε beauty looks για να πάρεις μία ιδέα. Ρίξε μία ματιά...

Photo by @katken85