Girl Crush: Γνωρίζουμε το beauty tip της Taylor Swift για κόκκινα χείλη που διαρκούν όλη μέρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Γνωρίζουμε το beauty tip της Taylor Swift για κόκκινα χείλη που διαρκούν όλη μέρα

«Κάποτε σε μία τουαλέτα αεροπλάνου χρησιμοποίησα για eyeliner ένα μαρκαδόρο. Ήταν το μόνο που μπορούσα να χρησιμοποιήσω εκείνη τη στιγμή».

Η Taylor Swift, έχει ένα μοναδικό ταλέντο με το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά που ανεβαίνει στην σκηνή να τραγουδήσει. Είναι όμορφη, έξυπνη και για εμάς στο beauty department του Queen, είναι το απόλυτο Girl Crush! Σε κάθε της εμφάνιση ξέρει να κεντρίζει τις εντυπώσεις με το κομψό στιλ και τη μίνιμαλ αισθητικής της. Στις Χρυσές Σφαίρες 2024, που ήταν για πέμπτη φορά υποψήφια εμφανίστηκε στο red carpet με ένα πράσινο μακρύ φόρεμα όλο παγιέτα, με την υπογραφή του οίκου Gucci. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της επέλεξε ασημένια κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της τα άφησε ελαφρώς κυματιστά κάτω, τονίζοντας το βλέμμα της με τις έντονες αφέλειες.

Girl crush! Η Μαρία Ηλιάκη μας αποκαλύπτει την beauty routine που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Taylor Swift (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της. Την έχουμε δει με πολύ μακριά μαλλιά, αλλά και με κοντό καρέ που της χάριζε στην εμφάνισή της μία σοφιστικέ πινελιά. Στο μακιγιάζ την έχουμε δει με έντονα μπλε smokey eyes και ζουμερά κατακόκκινα χείλη, ενώ το αγαπημένο της beauty look είναι τα cay eyes γιατί αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το σχήμα και το χρώμα των ματιών της.

Ανατρέξαμε, λοιπόν, σε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια για να μάθουμε όλα τα μυστικά που ακολουθεί στην beauty routine της και έχει αυτή την αλαβάστρινη επιδερμίδα. Ναι, μάθαμε ποιο είναι το beauty tip που χρησιμοποιεί και διατηρεί το κόκκινο κραγιόν τόσο σταθερό...
Είσαι έτοιμη να μάθεις τα πάντα για την αγαπημένη μας τραγουδίστρια;

Beauty Q&A με την Taylor Swift

https://www.instagram.com/p/CzmFt42vd2o/

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μακιγιάζ;

Αγαπάω τα κόκκινα χείλη και τα cat eye looks. Είναι το τέλειο combo! Είναι ένα μακιγιάζ που επιλέγω να κάνω στην καθημερινότητά μου γιατί πιστεύω ότι αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου σε συνδυασμό με την λευκή επιδερμίδα μου.

Πώς καταφέρνεις να διατηρείς το κόκκινο κραγιόν για ώρες;

Η αλήθεια είναι πως έχω καταφέρει να μάθω πολλά beauty tips από τους makeup artists. Εφαρμόζω το κόκκινο κραγιόν επάνω στα χείλη και με ένα χαρτομάντηλο αφαιρώ την περίσσεια ποσότητα. Στη συνέχεια πιέζω ταμποναριστά την πούδρα πάνω στα χείλη και εφαρμόζω ξανά το κόκκινο κραγιόν και... είμαι έτοιμη! Το trick αυτό κάνει το κόκκινο κραγιόν να διαρκεί όλη μέρα.

Ποια προϊόντα που χρησιμοποιείς στην skincare routine σου;

Δεν χρησιμοποιώ κάποιο συγκεκριμένο προϊόν. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα περιποίησης στην καθημερινότητά μου. Το μόνο πράγμα που κάνω καθημερινά είναι να χρησιμοποιώ μία ενυδατική κρέμα ημέρας πριν το μακιγιάζ και μία κρέμα νύκτας πριν κοιμηθώ. Και φυσικά κάθε πρωί την αντηλιακή προσώπου.

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο τρελό trick στο μακιγιάζ σου;

Η αλήθεια είναι πως ναι... Κάποτε σε μία τουαλέτα αεροπλάνου χρησιμοποίησα για eyeliner ένα μαρκαδόρο. Ήταν το μόνο που μπορούσα να χρησιμοποιήσω εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν είχα το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μαζί μου. Σε καμία όμως περίπτωση δεν το συστήνω!

Πώς καταφέρνεις να κάνεις τέλειες μπούκλες;

Τα μαλλιά μου είναι φυσικά σγουρά. Βέβαια, όταν ξυπνάω τις περισσότερες φορές το πρωί φαίνονται σαν να είναι μπερδεμένα... Παρόλα αυτά, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ καθόλου hair sprays και μους γιατί κοκαλώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται ξηρά.

Η Taylor Swift, είναι αναμφισβήτητα ένα cool και αληθινό κορίτσι που ξέρει να παραδίδει μαθήματα στιλ και ομορφιάς. Είναι αναμφισβήτητα το δικό μας Girl Crush! Την ευχαριστούμε πολύ για την έμπνευση που μας χαρίζει μέσα από κάθε της εμφάνιση! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!