Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την απόχρωση στο manicure που ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια

Χάρισε στο κοντό manicure σου το πιο κομψό και classy χρώμα.

Μπορεί ένα μακρύ manicure να κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται λεπτά και μακριά, αλλά τα κοντά νύχια είναι απίστευτα chic. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα french girls τα επιλέγουν ξανά και ξανά στην εμφάνισή της. Όπως θα έλεγαν και οι Παριζιάνες τα κοντά νύχια τετράγωνα, οβάλ και γενικά ότι σχήμα επιλέξεις είναι «très chic».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει γενέθλια και να όλες οι iconic αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της

https://www.instagram.com/p/C2IXnDeMRhN/

Το σκούρο χρώμα που έχει το κόκκινο κρασί

Τα κοντά νύχια είναι πολύ πιο πρακτικά από ένα μακρύ manicure, ενώ δεν θα χρειάζεται πλέον να αγχώνεσαι μην σου σπάσουν. Με πιο απλά λόγια, με ένα κοντό mani δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Μπορεί οι γαλακτερές βάσεις να χαρίζουν μία clean αίσθηση στα άκρα, παρόλα αυτά, οι σκούρες αποχρώσεις είναι ιδανική επιλογή γι' αυτή την εποχή. Πιο συγκεκριμένα το μπορντό! Το μπορντό είναι από τα must χρώματα που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και μπορεί να αναδείξει τέλεια τα κοντά nails. Αυτή η σκούρα απόχρωση θυμίζει το χρώμα που έχει το κόκκινο κρασί. Είναι ένας θερμός τόνος που ταιριάζει τέλεια με τα cozy outfits της σεζόν, ενώ συνδυάζεται απόλυτα με τα office looks. Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!

1706268645820-962574796-420131813_18413085274055557_6143699784568825424_n.jpg

@katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου, επέλεξε να υιοθετήσει στο manicure της, την απόχρωση που ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια. Συγκεκριμένα, έκανε τα νύχια της μπορντό, στο μήκος και στο σχήμα που επιλέγει κάθε φορά... Ένα μακρύ και οβάλ μανικιούρ! Η Κατερίνα Καινούργιου, επιλέγει πάντα στο manicure της τις πιο must αποχρώσεις. Τα άκρα της είναι πάντα περιποιημένα, ενώ ξέρει να μας χαρίζει έμπνευση μέσα από τα κομψά nail arts που δοκιμάζει κάθε φορά στις εμφανίσεις της.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά nail arts με πρωταγωνιστή το μπορντό. Χάρισε στο κοντό mani σου την πιο κομψή και classy επιλογή.