Ο κότσος είναι και επίσημα το μεγαλύτερο trend της σεζόν που γίνεται σε χρόνο dt

Ευαγγελία Αλπίδου
Ο κότσος είναι και επίσημα το μεγαλύτερο trend της σεζόν που γίνεται σε χρόνο dt
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Στις πασαρέλες είδαμε κότσους με διπλούς κόμπους που φαίνονται ότι είναι πιασμένοι με μολύβι, εμπνευσμένοι από τη δεκαετία του 90'.

Αν ψάχνεις ένα χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη το πρωί στο γραφείο, στη βόλτα, το γυμναστήριο και στις night out εξόδους σου τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Στα catwalks στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ο κότσος ήταν το πιο δημοφιλές χτένισμα που ολοκλήρωνε τα casual και formal outfits.

Γιατί να επιλέξεις vegan προϊόντα ομορφιάς; 6 items που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο κότσος είναι ένα ευέλικτο χτένισμα που μπορεί να γίνει με πολλές και διαφορετικές παραλλαγές και να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση. Στις πασαρέλες είδαμε χαμηλούς επιμελώς ατημέλητους κότσους, ψηλά τολμηρά bun με μεταλλικά στολίδια και περίπλοκους κόμπους, αλλά και glossy υφές που χάριζαν απαράμιλλη κομψότητα στα catchy looks. Αναλόγως το στιλ που θες να δώσεις κάθε φορά η χωρίστρα μπορεί να γίνει στη μέση, στο πλάι, ακόμα και να εξαφανιστεί!

Στο show του οίκου LaQuan Smith, είδαμε κότσους με διπλούς κόμπους που φαίνονται ότι είναι πιασμένοι με μολύβι -μία λεπτομέρεια που είναι εμπνευσμένη από του boss baby office της δεκαετίας του 90'-, ενώ στο show του Christian Siriano ο κότσος της μπαλαρίνας ανανεώθηκε με χρυσές λεπτομέρειες. Για να πετύχεις τα συγκεκριμένα χτενίσματα το μόνο που θα χρειαστείς είναι τη φαντασία σου. Μην ανησυχείς, υπάρχουν και buns που δείχνουν αβίαστα και είναι ιδανικά για τις lazy days. Συνέχισε να scrollάρεις...

Lazy κότσος - Michael Kors

Kors-atm-F24-011.jpg

Για να πετύχεις τον επιμελώς ατημέλητο κότσο από τα 90s, θα χρειαστείς μόνο δύο λεπτά. Πιάσε ελαφριά τα μαλλιά σου και δημιούργησε έναν κότσο στο ύψος των αυτιών. Άφησε μικρές τουφίτσες να πέφτουν αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο δίνοντας την αίσθηση ενός αβίαστου hairstyle.

Διπλός κότσος - LaQuan Smith

Laquan-Smith-clp-F24-022.jpg

Η hair artist, Lacy Redwa, δημιούργησε για το show του LaQuan Smith κότσους με διπλούς κόμπους, εμπνευσμένους από το στιλ των γυναικών της δεκαετίας του '90. Για να πετύχεις το double κότσο, χώρισε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και δημιούργησε μία ψηλή αλογοουρά και μία χαμηλή. Στη συνέχεια, στριφογύρισε τα μαλλιά γύρω από το τις βάσεις τους φτιάχνοντας μικρά buns. Πρόσθεσε hair clips για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα και... είσαι έτοιμη!

Χρυσές λεπτομέρειες - Christian Siriano

Siriano-F24-026.jpg

Αν είσαι καλεσμένη σε μία πιο ειδική περίσταση, ο κότσος που είδαμε στο show του Christian Siriano είναι μία ιδανική επιλογή για εσένα. Δημιούργησε ένα sleek bun και πρόσθεσε επάνω στη χωρίστρα και στον κότσο χρυσές λεπτομέρειες και στρας. Αμέσως, θα χαρίσεις στην εμφάνισή σου μία glam πινελιά.

Τα 5 πιο δημοφιλή χρώματα νυχιών αυτή της σεζόν