Lip contouring: 3 tips για να πετύχεις τα σαρκώδη χείλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόκειται, για ένα beauty trick που τονίζει το περίγραμμα των χειλιών, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι τα χείλη είναι πιο μεγάλα.

Οι περισσότερες κοπέλες θέλουμε να έχουν μεγάλα και σαρκώδη χείλη. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε γεννηθεί όλες με φυσικά, ζουμερά χείλη όπως τα μοντέλα στις πασαρέλες. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται, να στεναχωριόμαστε, γιατί οι makeup artists, καθημερινά δείχνουν τα πιο εύκολα beauty tricks τα οποία μας βοηθούν στο μακιγιάζ να αγγίξουμε την «τελειότητα!»

Τι είναι το lip contouring;

Murad-HC-clp-F23-013-(1).jpg

Το Baroque bob είναι το ιδανικό κούρεμα αν θες να μακρύνεις το κοντό καρέ σου

Το lip contouring, λοιπόν, είναι το makeup trend που «άνθισε» στα 90s και έρχεται αυτή τη χρονιά να ξανά συστηθεί πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Πρόκειται, για ένα beauty trick που τονίζει το περίγραμμα των χειλιών, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι τα χείλη είναι πιο μεγάλα. Με μία απλή κίνηση τα χείλη φαίνονται καλοσχηματισμένα και γεμάτα. Το lip contouing, μπορείς να το πετύχεις με οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν. Οι καφέ-nude αποχρώσεις ήταν από τις hot επιλογές στα 90s, με την Kate Moss και την Linda Evangelista να υιοθετούν την τεχνική του lip contouring στα χλωμά χείλη τους.

430024053_18417687970036084_2223111083511355843_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιλέγοντας την τεχνική του lip contouring στα ροζ-καφέ χείλη της. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινες αποχρώσεις, με έντονα ζυγωματικά, καφέ smokey eyes και χείλη που είχαν το χρώμα του «σάπιου μήλου». Επάνω, από τα χείλη η νεαρή παρουσιάστρια πρόσθεσε ένα διάφανο lip gloss το οποίο έκανε τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο ζουμερά και ακαταμάχητα.

Πώς θα πετύχεις το lip contouring

430484360_18417687934036084_2681012616776579169_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με ασημένιο smokey eyes -Όλα τα beauty item να το πετύχεις κι εσύ

Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σαρκώδη χείλη της Ηλιάνας.

  • Για αρχή, τοποθέτησε επάνω στα χείλη σου ένα lip scrub, για να αποβάλεις τα νεκρά κύτταρα και να αφήσεις μία λεία και λαμπερή επιφάνεια.
  • Στη συνέχεια, με ένα καφέ μολύβι σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου -μπορείς να βγεις και ελάχιστα πιο έξω από τη φυσική γραμμή-
  • Τέλος, στην εσωτερική επιφάνεια των χειλιών τοποθέτησε το δεύτερον κραγιόν με το οποίο θες να δώσεις χρώμα στα χείλη σου.
  • Για extra glow αποτέλεσμα πρόσθεσε ένα διάφανο lip gloss. Voilà! Είσαι έτοιμη!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά beauty items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τεχνική του lip contouring. Ρίξε μία ματιά...

5 επιλογές για να υιοθετήσεις το milk chocolate glazed manicure της Ηλιάνας Παπαγεωργίου