Peach fuzz χείλη: 6 ροδακινί κραγιόν για να πετύχεις το μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ευαγγελία Αλπίδου

Η Ηλιάνα μας έδειξε τον πιο εύκολο τρόπο για το πώς θα προσαρμόσουμε τη ροδακινί απόχρωση στο μακιγιάζ μας. 

Σύμφωνα με την Pantone το peach fuzz είναι το must χρώμα της χρονιάς. Πρόκειται για μία γλυκιά απόχρωση μεταξύ του ροζ και του πορτοκαλί. Θυμίζει το χρώμα που έχει το λαχταριστό ροδάκινο του μήνες του καλοκαιριού. Αυτή τη χρονιά το peach fuzz θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ. Ροδαλά ζυγωματικά, απαλές ροδακινί σκιές και peachy ζουμερά χείλη θα δημιουργήσουν ένα νεανικό και φρέσκο αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά της με girty look, αγαπημένους φίλους και τον Γιάννη της

Η Ηλιάνα Παπαγεωγίου, με αφορμή τα 36α γενέθλιά της ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με το μακιγιάζ της να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Τα ροδακινί χείλη της Ηλιάνας φώτιζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η νεαρή παρουσιάστρια είναι λάτρης τις clean girl αισθητικής και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Της αρέσουν οι ουδέτερες βάσεις καθώς χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Αυτή τη φορά, επίλεξε ένα peach fuzz κραγιόν με μία διακριτική λάμψη που ταίριαζε τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της και φώτιζε ακόμα περισσότερο το χαμόγελό της.

426012408_18413538277036084_7299097475129040637_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα, είναι ένα φρέσκο κορίτσι με καλαίσθητη αισθητική. Ενημερώνεται πάντα για τις τάσεις και ξέρει να τις προσαρμόζει στο δικό της μοναδικό στιλ. Μέσα από το Instagram μας χαρίζει καθημερινά beauty tips τα οποία μας κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητά μας. Το peach fuzz είναι μία απόχρωση που ταιριάζει σε ανοιχτές, σταρένιες και σκούρες επιδερμίδες και η Ηλιάνα μας έδειξε τον πιο εύκολο τρόπο για το πώς μπορούμε να την προσαρμόσουμε στο μακιγιάζ μας.

https://www.instagram.com/p/C29ola5tizn/

Η φωτογραφία γέμισε αμέσως με τις πιο όμορφες ευχές, ενώ η ίδια έγραψε στη λεζάντα:

«Upgraded to level 36 🎂
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα γεμάτα υπέροχες ευχές και γλυκά όμορφα λόγια. Πάντα με ξαφνιάζει που με θυμάστε από τις 00:01, με συγκινεί βαθιά και μου θυμίζει πόσο πολύ με έχετε στηρίξει και πόσο ζεστά με έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Σας αγαπώ πολύ και σας ευγνωμονώ για όλα στη ζωή μου ❤️
Εορταστικό από μεριάς μου το ραντεβού μας σήμερα, με αγαπημένο νέο θέμα το twin set ⭐️🛍️
Cheers στην πιο ήρεμη, χαμογελαστή, δημιουργική, γεμάτη αγάπη περίοδο της ζωής μου 💖🥂»

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά ροδακινί κραγιόν με έντονο χρώμα και διάρκεια για να πετύχεις το μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ρίξε μία ματιά....