Lip contouring! Η τάση που είδαμε στα catwalks κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη

Ευαγγελία Αλπίδου
Lip contouring! Η τάση που είδαμε στα catwalks κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη

Για το περίγραμμα μπορείς να επιλέξεις καφέ και μαύρο μολύβι. Το καφέ μολύβι, δίνει ένα πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, ενώ το μαύρο δημιουργεί ένα πιο έντονο και άγριο look.

Το lip contouring είναι το beauty trend που κυριάρχησε στις πασαρέλες στα αγαπημένα 90's και φέτος έρχεται να ξανά συστηθεί πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Πρόκειται, για ένα beauty trick που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη.

Στην συγκεκριμένη τάση, το μυστικό κρύβεται στο περίγραμμα των χειλιών. Το περίγραμμα είναι ελαφρώς πιο έντονο σε σχέση με το εσωτερικό χρώμα των χειλιών. Αυτό το εφέ κάνει τα χείλη να φαίνονται καλοσχηματισμένα και ζουμερά. Το lip contouring, μπορείς να το εφαρμόσεις σε οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μολύβι -ματιών ή χειλιών- σε καφέ ή μαύρο χρώμα. Το καφέ μολύβι, δίνει ένα πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, ενώ το μαύρο δημιουργεί ένα πιο έντονο και άγριο look.

Αντίο φριζαρισμένα μαλλιά! 3 οφέλη που χαρίζει το μηλόξυδο στη hair care routine

Talia-Byre-bks-F23-007.jpg

Το beauty trend που κυριάρχησε στα catwalks

Οι πιο δημοφιλείς χρωματικοί συνδυασμοί είναι οι nude και κόκκινες αποχρώσεις, καθώς δημιουργείται η τέλεια αντίθεση που κάνει τα χείλη να φαίνονται απίστευτα καλοσχηματισμένα. Το lip contouring, ξεχώρισε μέσα από τα catwalks Fall/Winter 2023, του brand Talia Byre. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ των μοντέλων επάνω στην πασαρέλα ήταν τα σαρκώδη χείλη τους.

Extra tip: Οι χαμηλές θερμοκρασίες ξεραίνουν τα χείλη. Τα lip balms δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ αυτή την εποχή, καθώς θα βοηθήσουν να διατηρήσεις τα χείλη σου απαλά. Επίσης, πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία και εφαρμόσεις το κραγιόν, χρησιμοποίησε ένα lip scrub για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Με αυτό το tip θα δημιουργήσεις ένα λείο αποτέλεσμα το οποίο θα διατηρήσει ακόμα περισσότερο το χρώμα των χειλιών σου μέσα στην ημέρα.

Talia-Byre-clp-F23-003.jpg

Αφού εφαρμόσεις το μολύβι χειλιών πάνω ακριβώς στο περίγραμμα, -ή ελαφρώς πιο έξω- προχώρησε ελάχιστα προς το εσωτερικό των χειλιών δημιουργώντας το εφέ σκίασης. Έτσι, με δύο απλές κινήσεις θα έχεις δημιουργήσει juicy χείλη σε χρόνο dt!

Το lip contouring, λοιπόν, είναι ένα beauty tip που θα αναδείξει τέλεια το festive μακιγιάζ των ημερών και θα απογειώσει τα γιορτινά looks. Αν θες ένα glossy αποτέλεσμα, αφού τελειώσεις με το lip contouring, πρόσθεσε από επάνω ένα διάφανο γυαλιστερό lip gloss και το αποτέλεσμα θα είναι εκτυφλωτικό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις!