Πώς να βάλεις το skin care και την ευεξία στο καθημερινό σου λεξιλόγιο με τη βοήθεια της Bepanthol

Πώς να βάλεις το skin care και την ευεξία στο καθημερινό σου λεξιλόγιο με τη βοήθεια της Bepanthol

Και για πες, πόσο καιρό έχεις να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και τη φροντίδα σου; Πες την αλήθεια, μην ντρέπεσαι. Αν κρίνουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας όλων μας, η απάντηση είναι «…εχμ… πολύ (;)» ή «αχ, πού να θυμάμαι τώρα».

Το να αφιερώσεις έστω λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα για το skin care σου μοιάζει με πολυτέλεια, αλλά το ξέρεις κι εσύ πως μπορεί να κάνει θαύματα για την συνολική ευεξία σου. Ένα καλό facial massage και μία ολοκληρωμένη περιποίηση δέρματος, χρησιμοποιώντας φυσικά τα σωστά προϊόντα περιποίησης, είναι μικρά «τελετουργικά» που φροντίζουν για την ηρεμία που χρειάζεσαι σε κάθε επίπεδο, ψυχικό και σωματικό. Πώς, όμως, προάγουν την ευεξία;

Η ευεξία περνάει από το δέρμα σου

Αποκλείεται να μην έχεις ακούσει -και βιώσει- τη δύναμη της αφής και του μασάζ. Το δέρμα μας αποτελεί την «πύλη» που μας συνδέει με το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα μας προστατεύει από τους βλαβερούς του παράγοντές. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως η φροντίδα του είναι το Α και το Ω για τη διατήρηση της συνολικής υγείας κι ευεξίας σου.

Έτσι, το μασάζ προσώπου και γενικά η ολοκληρωμένη φροντίδα του σώματος από skin care «μεταμορφώνονται» σε self-care που προάγει την συνολική ευεξία σου. Εφαρμόζοντας τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς πραγματικά με το σώμα σου, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη μείωση του άγχους και τη βελτίωση της διάθεσής σου. Άσε που, αν τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου, θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάθε μέρα σε spa.

Όλα αυτά τα συνειδητοποιήσαμε στο «QTalks – The Wellness Issue» που διοργανώσαμε στο Breathe Pilates την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Μαζί με τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr ζήσαμε μία ιδιαίτερη εμπειρία wellness και ήρθαμε πιο κοντά «στην απόλυτη ισορροπία σώματος και πνεύματος», για να φέρουμε στην επιφάνεια την «better me» εκδοχή του εαυτού μας.

Τα skin care προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου

Όπως μας θύμισε η Branded Content Manager & beauty expert Χριστίνα Χρόνη κατά τη διάρκεια του session της με beauty facial συμβουλές και tips, η ενυδάτωση του δέρματος είναι συνδεδεμένη με το μασάζ. Η ίδια τόνισε πως ειδικά τα προϊόντα της Bepanthol έχουν τα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα μας, ενώ η σύνθεσή τους δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα, προσφέροντας ελαστικότητα και φρεσκάδα.

Η Κρέμα Bepanthol είναι η κλασική αξία στην ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος που είναι ευαίσθητο σε ερεθισμούς. Η κρέμα αυτή αποκαθιστά την άνεση στο ξηρό δέρμα, καταπραΰνει την αίσθηση τραβήγματος και είναι κατάλληλη για ήπιους ερεθισμούς μετά από έκθεση στον ήλιο. Επιπλέον, φροντίζει το δέρμα στο κρύο και μετά από καθημερινές φροντίδες ομορφιάς όπως ξύρισμα/αποτρίχωση και επιφανειακή θεραπεία laser.

Η Κρέμα Bepanthol περιέχει 5% Προβιταμίνη Β5 , παρέχει στο δέρμα την ενυδάτωση που χρειάζεται και επιταχύνει εκ των έσω τη φυσική διαδικασία ανάπλασής του. Για να μην αναφέρουμε ότι η ελαφριά υφή, η ενυδάτωση και η αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει την κάνει ιδανική επιλογή για χρήση ακόμη και σαν βάση για το make-up ή και facial massage, αφού είναι και οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Tip: Μην ξεχνάς τον καλό καθαρισμό προσώπου διότι είναι αυτός που σε βοηθάει να αποβάλλεις τους ρύπους από το δέρμα σου επιτρέποντάς του να «αναπνεύσει» σωστά.

Από το ντουλάπι σου δεν πρέπει να λείπει ούτε το Gel Καθαρισμού Πρόσωπου Bepanthol Derma, που είναι κατάλληλο ακόμη και για ξηρό δέρμα και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, χωρίς να «τραβάει», ενώ αφαίρει τους ρύπους, το ήπιο μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό. Tο Gel Καθαρισμού «αγκαλιάζει» το δέρμα, καθώς το αφήνει ελαστικό και φρέσκο. Έχει σύνθεση χωρίς σαπούνι και δεν ερεθίζει τα μάτια.

Αν θες να φροντίσεις ακόμη περισσότερο το πρόσωπό σου και ψάχνεις κάτι που έχει αντιγηραντική δράση, μετά το facial massage με τη Bepanthol Κρέμα, μπορείς να εφαρμόσεις την Bepanthol Αντιρυτιδική Κρέμα 3 σε 1 για πρόσωπο, μάτια και λαιμό η οποία «αγκαλιάζει» το δέρμα, καθώς το κάνει πιο σφριγηλό και ελαστικό. Χάρη στο ειδικό μείγμα πεπτιδίων που περιέχει ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου, ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες.

Η Bepanthol φροντίζει και για την ολοκληρωμένη φροντίδα του σώματος, οπότε θα σου πούμε πως πρέπει να δοκιμάσεις το Γαλάκτωμα Σώματος, που είναι διαθέσιμο σε 200 και 400ml κι έχει Προβιταμίνη Β5, για την καθημερινή ενυδάτωση και φροντίδα του δέρματός σου. Το άρωμα πούδρας που έχει, καθώς και η λεπτόρρευστη υφή του, σου δίνουν την αίσθηση δροσιάς, φρεσκάδας και απαλότητας που έχεις ανάγκη.

Για εσένα που έχεις αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης, η σειρά Derma Body της Bepanthol, με Δεξπανθενόλη, Νιασιναμίδη, Βούτηρο καριτέ & Argan Oil, είναι αυτό που χρειάζεσαι. Άσε που, αν είσαι μαμά, καλύπτει όλη την οικογένεια, μιας και είναι κατάλληλη και για μωρά από 6 μηνών που μπορεί να έχουν ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Η σειρά περιλαμβάνει τη Derma Body lotion Επανόρθωση και Derma Body lotion Ενισχυμένη Επανόρθωση, σε 200 και 400ml, που ανακουφίζουν από την ξηρότητα και προσφέρουν άμεση ενυδάτωση που διαρκεί 48 ώρες. Μάλιστα, η σειρά Derma προστατεύει την επιδερμίδα σου και από την επανεμφάνιση της ξηρότητας.

Και, επειδή το μπάνιο είναι καθημερινή υπόθεση, με το Bepanthol Derma Body Wash 400ml μπορεί να γίνει και skin care ritual. Και αυτό γιατί είναι ένα απαλό gel σώματος, χωρίς σαπούνι και άρωμα, που είναι κατάλληλο και για την ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα, ακόμα και για δέρμα με ατοπική προδιάθεση που καθαρίζει απαλά απομακρύνοντας τους ρύπους. Μάλιστα, είναι κι αυτό κατάλληλο για όλη την οικογένεια καθώς μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και για μωρά από 6 μηνών.

Εντάσσοντας το skin care με τα ποιοτικά προϊόντα Bepanthol στην καθημερινότητά σου, κάνεις καλό όχι μόνο στο δέρμα σου αλλά και στην ευεξία σου. Δώσε λίγο χρόνο στην φροντίδα σου, το αξίζεις!