Iris: H ανανεωμένη σειρά προσώπου της Fresh Line είναι εδώ και σου δίνει τη λάμψη που θέλεις

Iris: H ανανεωμένη σειρά προσώπου της Fresh Line είναι εδώ και σου δίνει τη λάμψη που θέλεις

Τα beauty products της συλλογής Iris που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει κάθε μέρα.

Η αγαπημένη συλλογή Red Berries μεταμορφώνεται σε Iris, ως φόρος τιμής στην αρχαία ελληνική μυθολογία και την κληρονομιά της Fresh Line! Πρόκειται για μία ανανεωμένη σειρά προσώπου, που έρχεται να αποκαλύψει το «μυστικό» για μία ακαταμάχητα λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία περιποίησης. Είσαι έτοιμη να την ανακαλύψεις;

Μάθε λοιπόν πως η συλλογή Iris, είναι βασισμένη σε έως και 97% φυσικά συστατικά υψηλής απόδοσης, χαρίζοντας μία έκρηξη λάμψης από την πρώτη εφαρμογή, ενώ συγχρόνως μειώνει τις λεπτές γραμμές κατά 35% σε μόλις 28 ημέρες!

Μάλιστα, προσφέρει προληπτική και επανορθωτική δράση κατά της φωτογήρανσης και προστασία από το μπλε φως, ενώ είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά βλαστοκύτταρα από κόκκινο μύρτιλο, αναζωογονητικά πεπτίδια υψηλής απόδοσης, 3D υαλουρονικό οξύ και ΑΗΑs. Και κάπως έτσι, οι ανάλαφρες ενυδατικές συνθέσεις και το φρουτώδες άρωμα αφήνουν την επιδερμίδα λεία, απαλή και υπέροχα αρωματισμένη.

Τα beauty products της συλλογής Iris που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει κάθε μέρα

Εάν θέλεις να γνωρίσεις τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, που θα πάνε τη beauty routine σου σε άλλο level, αρκεί να ανακαλύψεις τη συλλογή που περιλαμβάνει την Iris Ενυδατική Κρέμα Λάμψης και Ενίσχυσης Νεότητας, τον Iris Ορό Νύχτας για Ανάπλαση και Λάμψη, καθώς και την ολοκαίνουργια Iris Κρέμα Ματιών για Λάμψη και Ενυδάτωση, με φυσικές ιριδίζουσες πέρλες που διορθώνουν την όψη των μαύρων κύκλων, προσφέροντας ένα φωτεινό, νεανικό βλέμμα!

Και φυσικά, η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία πώλησης Fresh Line, σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο site της Fresh Line. Γι’ αυτό, μην χάνεις άλλο χρόνο, συνέχισε να διαβάζεις διότι ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες για τα προϊόντα της συλλογής Iris, που θα σου χαρίσουν την πιο λαμπερή επιδερμίδα, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

#1 Kρέμα Λάμψης και Ενίσχυσης Νεότητας

Περιέχει βλαστοκύτταρα από κόκκινο μύρτιλο, αναζωογονητικά πεπτίδια, 3D υαλουρονικό οξύ, ροδοχρωσίτη. Πρόκειται για μία ανάλαφρη, 24h ενυδατική κρέμα, που επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα, ακόμη και με λίγες ώρες ύπνου, ενώ μειώνει έως και 35% τις λεπτές γραμμές.

#2 Iris Κρέμα Ματιών για Λάμψη και Ενυδάτωση

Περιέχει βλαστοκύτταρα από κόκκινο μύρτιλο, καφεΐνη, ροδοχρωσίτη, 3D υαλουρονικό οξύ, ιριδίζουσες πέρλες. Ο λόγος για μία απαλή ενυδατική κρέμα, που τονώνει και φωτίζει την περιοχή των ματιών, συμβάλλοντας παράλληλα στη λείανση των λεπτών γραμμών, για ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα! Μάλιστα, περιέχει φυσικές ιριδίζουσες πέρλες που αντανακλούν το φως και αποχρωματίζουν τους μαύρους κύκλους για ένα λαμπερό τελείωμα.

#3 Iris Ορός Νύχτας για Ανάπλαση και Λάμψη

Η σύνθεσή της περιέχει βλαστοκύτταρα από κόκκινο μύρτιλο, AHAs, γλυκολικό οξύ, βιταμίνες C, E, F. Πρόκειται για λεπτόρρευστο ενυδατικό ορό νύχτας, που απολεπίζει απαλά, χαρίζοντας λαμπερή επιδερμίδα, με ομοιόμορφο τόνο το πρωί.