French mani with a twist! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αντικατέστησε την κλασική λευκή γραμμή με κόκκινη

Το πράσινο της μέντας, το λεμονί, το μπλε και το κόκκινο σε συνδυασμό με τη γαλακτερή βάση του french manicure δημιουργούν ένα σύγχρονο nail combo. Go for it!

Αν υπάρχει ένα manicure που χαρακτηρίζεται για την κομψότητα του, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα το french manicure! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υιοθετήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της, το γαλλικό στα άκρα της. Είναι το σχέδιο που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσει να παραμένει, all time classic.

Self tan season! 6 προϊόντα που θα σου χαρίσουν μαυρισμένη επιδερμίδα πριν βγεις στον ήλιο

Αντίο λευκή γραμμή στο γαλλικό

Η αλήθεια είναι πως πριν λίγα χρόνια το γαλλικό manicure έχασε τη δημοτικότητά του και θεωρήθηκε ξεπερασμένο. Οι nail experts όμως κατάφεραν να το ξανά συστήσουν πιο σύγχρονο και ανανεωμένο και πλέον έχει σταθερή θέση στα αγαπημένα μας nail arts. Αυτό που έκαναν ήταν να αντικαταστήσουν την κλασική λευκή γραμμή του, με παστέλ και παιχνιδιάρικα χρώματα. Το πράσινο της μέντας, το λεμονί, το μπλε, το ροζ, το κόκκινο, αλλά και το μαύρο έγιναν τα νέα βερνίκια που σε συνδυασμό με τη γαλακτερή βάση του french manicure δημιούργησαν ένα σύγχρονο nail combo.

434681998_1081804303124751_8965823067289682340_n.jpg

Για να καταλάβεις καλύτερα το french manicure with a twist, θα σου δείξουμε τα νύχια της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η Ντορέττα, φημίζεται για τη μοναδική αισθητική της, η οποία φαίνεται -από την κορυφή ως τα νύχια- μέσα από τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, επέλεξε ένα διαφορετικό γαλλικό που φώτισε τα άκρα της. Αντί για την κλασική λευκή γραμμή, πρόσθεσε ένα φλογερό κόκκινο βερνίκι που ταίριαξε τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της. Η βάση της είχε ένα απαλό ροζ-milky χρώμα και το μήκος του manicure ήταν μακρύ αμυγδαλωτό, μία ultra chic επιλογή.

Lemon nails: Το παστέλ manicure που αγαπάει η Hailey Bieber - 5 nail arts για να επιλέξεις

437706499_1110006813599565_1756577815169472895_n.jpg

@dorettapapadimitriou_official

Εκτός από τα classic color μπορείς να επιλέξεις prints, ακόμα και να blendάρεις διάφορα χρώματα μαζί. Το alternative french manicure είναι μία σύγχρονη πινελιά που θα στολίσει τα άκρα σου. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά french manicure που θα ανανεώσουν το κλασικό γαλλικό που έκανες μέχρι τώρα. Enjoy!

Half up: 5 χτενίσματα για να αναβαθμίσεις τα κλασικά «μισά- μισά» σε χρόνο dt