Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάς προβλημάτισε με το πούλμαν που έβγαζε καπνούς στον δρόμο για Ελευσίνα

Τζένη Ντεμιράι
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάς προβλημάτισε με το πούλμαν που έβγαζε καπνούς στον δρόμο για Ελευσίνα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιβιβάσθηκε στο πούλμαν μαζί με τα παιδιά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μοιράζονται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους ακόλουθους.

Η εξωστρέφειά της, άλλωστε, είναι και ένας βασικός λόγος που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χωρίς μακιγιάζ προκάλεσε το πιο εύστοχο σχόλιο φαν της

Το βίντεο για τους καπνούς σε πούλμαν που δημοσίευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μάς προβλημάτισε

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου η 44χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσω του οποίου μας προβλημάτισε σχετικά με τα ΜΜΜ. Στο επίκεντρο βρέθηκε το πούλμαν που θα μετέφερε την ομάδα του γιου της, Φιλίππου, και συγγενείς τους στην Ελευσίνα για έναν αγώνα μπάσκετ.

Η Ντορέττα βρισκόταν μέσα στο πούλμαν, το οποίο τελικά διέκοψε την πορεία του λόγω βλάβης.

Δείχνοντας μας εικόνες από το σημείο στο οποίο «έμεινε» το πούλμαν, η Ντορέττα ανέφερε: «Και είπαμε να πάμε με το πούλμαν στην Ελευσίνα για τον αγώνα που παίζει στο μπάσκετ ο Φίλιππος και να μην πάρουμε το αμάξι μας, να πάρουμε το πούλμαν, έτσι ομαδικά. Να το ζήσουμε λίγο. Έχουμε μείνει και βγάζει καπνούς το πούλμαν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: « Γιατί δεν πήραμε το αμάξι μας; Πέφτει βέβαια ο ήλιος ωραία, βγαίνει και η πανσέληνος εκεί ωραία αλλά δεν το βλέπω να φεύγουμε».

Μετά από λίγη ώρα, δημοσίευσε ακόμα ένα story από το γήπεδο, γράφοντας «Τα καταφέραμε».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-03-25-091015.png

Τα γενέθλια του Φίλιππου και η τρυφερή ανάρτηση

Ο Φίλιππος είναι ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητριου και του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

Ο Φίλιππος, μάλιστα, αυτό το Σαββατοκύριακο γιόρτασε και τα 18α γενέθλια του, με την περήφανη μαμά Ντορέττα να δημοσιεύει μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, την οποία φυσικά συνόδευσε με λόγια καρδιάς για τον «μικρό της» που ενηλικιώθηκε.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον Φίλιππο να χαμόγελα και να κοιτάζει την τούρτα γενεθλίων του, έτοιμος να σβήσει τα κεριά που βρίσκονται πάνω της.

433897984_18428604103042298_1326031199956163372_n.jpg

Στην δεύτερη φωτογραφία η Ντορέττα ποζάρει με τον Φίλιππο αλλά και τον μεγαλύτερο γιο της, Διονύση, ο οποίος ζει στην Κύπρο αλλά γύρισε στην Αθήνα με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού του αλλά και την 25η Μαρτίου, την οποία θα περάσει με την οικογένειά του.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η Ντορέττα έγραψε:

«Χρόνια πολλά στο μικρό μου. Στο μικρό μου, που εδώ κ καιρό βέβαια θέλουμε σκαμνάκι για να τον φτάσουμε, αλλά σήμερα έγινε επίσημα ενήλικας κι αυτός. Μας έκανε έκπληξη και ο αδερφός του κ ήρθε από την Κύπρο ,να είναι μαζί σε αυτά τα γενέθλια. Να τα εκατοστήσεις αγόρι μου.

Σε θαυμάζω για το μυαλό και την ψυχή σου και εύχομαι να είναι η ζωή σου γεμάτη υγεία, τύχη, χαρές και ότι επιθυμείς. Η καρδιά μου πλημμυρίζει από χαρά και περηφάνια και για τους δυο σας. Όσο κ να μεγαλώνετε ,για μένα είστε πάντα τα μικρά μου. Τα θαύματα μου. Η ζωή μου. Σας λατρεύω».

Glitter manicure: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του

Πηγή κεντρικής εικόνας: @dorettapapadimitriou_official