Η γαλακτερή απόχρωση στα νύχια που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι η εναλλακτική στο γαλλικό

Η soft απόχρωση που κάνει το μανικιούρ να φαίνεται κομψό και ακριβό. 

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ακομπλεξάριστη και φημίζεται για το ξεχωριστό στιλ της. Της αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και να δοκιμάζει ακόμα και τα πιο extreme look. -Όλες θυμόμαστε τα XL κοτσιδάκια που είχε κάνει στα μαλλιά της το προηγούμενο καλοκαίρι.

French mani with a twist! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αντικατέστησε την κλασική λευκή γραμμή με κόκκινη

barka.jpg

@danai_barka

Το μανικιούρ που φαίνεται κομψό και ακριβό

Η νεαρή παρουσιάστρια είναι λάτρης των χρωμάτων και της αρέσει να υιοθετεί στα ρούχα της του πιο έντονους και παιχνιδιάρικους χρωματικούς συνδυασμούς. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στο manicure της! Η Δανάη, έχει πάντα τα πιο κομψά και περιποιημένα άκρα. Τα χρώματα που επιλέγει είναι διαχρονικά και ταιριάζουν τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της. Απαλές αποχρώσεις στο χρώμα της άμμου και του γαλακτερού δείχνουν το μανικιούρ της συνεχώς κομψό και ακριβό.

Half up: 5 χτενίσματα για να αναβαθμίσεις τα κλασικά «μισά- μισά» σε χρόνο dt

435209001_839323874694873_6013865287143907927_n.jpg

Πριν λίγες ώρες ανέβασε σε στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό το νέο milky manicure της. Η Δανάη έκανε ένα refresh στα νύχια της και επέλεξε την ίδια ακριβώς απόχρωση και στο pedicure της. Matchy-matchy! Το γαλακτερό manicure είναι μία εναλλακτική του κλασικού γαλλικού που επιλέγουμε όλες όλα αυτά τα χρόνια. Η διαφορά που έχει με το french manicure είναι ότι τα milky nails ταιριάζουν σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιού, σε αντίθεση με το γαλλικό που η λευκή γραμμή δεν κολακεύει τόσο τα κοντά νύχια.

Για παράδειγμα, αν έσπασε το manicure σου και δεν ξέρεις τι nail art να κάνεις, το γαλακτερό βερνίκι της Δανάης είναι το manicure που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Extra tip: Οι ουδέτερες αποχρώσεις που επιλέγει η Δανάη στο manicure της, δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την sunkissed επιδερμίδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά γαλακτερά βερνίκια που κολακεύουν τα άκρα. Ρίξε μία ματιά...

Blue nails: Το χρώμα που ξεχωρίσαμε στο manicure αυτή την εποχή