Η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν κάτι κοινό: τα μακριά, ξανθά μαλλιά τους

Η Δανάη αποχαιρέτησε τα κοντά, καστανά μαλλιά και τόλμησε μία από τις πιο ωραίες αλλαγές που την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Η Δανάη Μπάρκα, είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» επιλέγει συνεχώς τα πιο extreme και εκκεντρικά χτενίσματα που γίνονται ένα με το προσωπικό της στιλ. -Δεν θα ξεχάσουμε τα ράστα που είχε υιοθετήσει στην εμφάνισή της τους καλοκαιρινούς μήνες- Αυτή τη φορά, επέλεξε μία εντυπωσιακή αλλαγή που φρέσκαρε την μαλλιά της. Η Δανάη απέκτησε ξανθά μακριά μαλλιά!

Σου αρέσουν οι κοτσίδες; 5 stylish χτενίσματα που έχουμε εμπνευστεί από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νέο της look. Πίσω από αυτή την τολμηρή αυτή αλλαγή κρύβεται ο ταλαντούχος hair artist, Νικόλας Βιλλιώτης, τον οποίο εμπιστεύεται σχεδόν όλη η ελληνική showbiz. Για να καταφέρει να δημιουργήσει αυτό το πλούσιο hairstyle, ο Νικόλας χρησιμοποίησε μακριές τρέσες οι οποίες έφταναν μέχρι τη μέση της νεαρής παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/C3YCi6Ls9Ek/

Εκτός από τα μακριά μαλλιά, ο Νικόλας έκανε ένα refresh στο χρώμα, επιλέγοντας μία ανοιχτή, ηλιόλουστη απόχρωση που φώτισε το πρόσωπο της. Η ρίζα των μαλλιών είναι ελαφρώς πιο σκούρα, ενώ όσο πλησιάζουμε προς τα μήκη και τις άκρες τα μαλλιά αποκτούν μία χρυσαφένια-ξανθιά απόχρωση. Η Δανάη, λοιπόν, αποχαιρέτησε τα κοντά, καστανά μαλλιά και τόλμησε μία από τις πιο ωραίες αλλαγές που την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αμέσως, η φωτογραφία της Δανάης γέμισε με όμορφα σχόλια από φίλους και θαυμαστές της. Μερικά από αυτά τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery. Ρίξε μία ματιά...

Η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν κάτι κοινό...

Μετά από την ανάρτηση της Δανάης, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας κάτι κοινό... Οι δύο παρουσιάστριες εμπιστεύονται για τα πλούσια και μακριά μαλλιά τους το ίδιο brand, με το όνομα ExteForMe. Η Κατερίνα, είναι πιστή blonde woman η οποία καθημερινά επιλέγει τα πιο περίτεχνα hairstyles για να ολοκληρώσει τα outfits στο πλατό της εκπομπής της, «Super Κατερίνα».

427900000_2637718659734647_2115348833823696469_n.jpg

Φαίνεται πώς οι δύο παρουσιάστριες έχουν πλέον κάτι κοινό, ξανθά μακριά μαλλιά. Μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές τους ξέρουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση με το χιούμορ και χαμόγελό τους.

Μετά από αυτή τη θεαματική αλλαγή της Δανάης Μπάρκα ανυπομονούμε να δούμε τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά χτενίσματα που θα μας χαρίσουν έμπνευση στις δικές μας εξόδους. Η Κατερίνα έχει ήδη κάνει την αρχή.

Girl crush: Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez