Wella Professionals: Η νέα σειρά ULTIMATE REPAIR επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 90''

Wella Professionals: Η νέα σειρά ULTIMATE REPAIR επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 90''

Πριν από κάποιους μήνες, η Wella Professionals λάνσαρε την ULTIMATE REPAIR, μία επαναστατική σειρά προϊόντων που χαρίζει μία πρωτόγνωρη όψη μαλλιών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ULTIMATE REPAIR MASK χρησιμοποιεί τεχνολογία προσαρμογής, παρέχοντας στα μαλλιά σας εξατομικευμένη επανόρθωση. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται ανισομερώς. Τα λαστιχάκια, τα extensions και τα εργαλεία θερμότητας ταλαιπωρούν τα μαλλιά σε διαφορετικά σημεία. Αυτή η φθορά συσσωρεύεται καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν. ULTIMATE REPAIR MASK Οι περιποιητικοί παράγοντες προσαρμογής στοχεύουν στα πιο ταλαιπωρημένα σημεία των μαλλιών και τα επανορθώνουν αναλόγως, αφήνοντάς τα πιο λεία, πιο υγιή στην όψη και πιο ευκολοχτένιστα. Το Alpha-Hydroxy Acid είναι ένα οργανικό οξύ, αρκετά μικρό, ούτως ώστε να διεισδύει σε μεγάλο βάθος στην ίνα της τρίχας. Αναδημιουργεί τους δεσμούς υδρογόνου στον ινώδη κορμό, για δυνατά μαλλιά από τον πυρήνα.

wella-1.png

TO AHA ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ TO ΩΜΕΓΑ-9 ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Ένα βιο-πανομοιότυπο λιπίδιο που στοχεύει το εξωτερικό μέρος της ίνας της τρίχας. Επικαλύπτει την επιφάνεια και αναπληρώνει το κεράτινο περίβλημα αναδημιουργώντας ένα φράγμα προστασίας.

wella.png

Σε βρεγμένα μαλλιά, σε σύγκριση με χρήση σαμπουάν χωρίς παράγοντες περιποίησης ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ.

wella-3.png

ΠΙΟ ΛΕΙΟ LOOK ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ** ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΡΙΝ με χρήση σαμπουάν χωρίς παράγοντες περιποίησης ΠΡΙΝ με χρήση σαμπουάν χωρίς παράγοντες περιποίησης ΜΕΤΑ με το πλήρες τελετουργικό ULTIMATE REPAIR* & στέγνωμα με πιστολάκι *Shampoo, Mask, Miracle Hair Rescue, Protective Leave-In ΜΕΤΑ με το πλήρες τελετουργικό ULTIMATE REPAIR* & στέγνωμα με πιστολάκι *Shampoo, Mask, Miracle Hair Rescue, Protective Leave-In **Με εξαίρεση το πιστολάκι, σε σύγκριση με χρήση σαμπουάν χωρίς παράγοντες περιποίησης.