Τα 5 στοιχεία που σε κάνουν πραγματικά “sports in the sun” τύπο

Τα 5 στοιχεία που σε κάνουν πραγματικά “sports in the sun” τύπο

Σε δελεάζει η ιδέα της outdoor άθλησης αυτή τη σεζόν αλλά δεν ξέρεις αν αυτή η μορφή άσκησης είναι το στοιχείο σου;

Αν ταυτίζεσαι έστω και με ένα από τα παρακάτω, τότε είσαι στον κατάλληλο δρόμο, για να διεκδικήσεις τον τίτλο runner of the spring.

  • Στο μυαλό σου γυμναστική δεν είναι μόνο το κλειστό γυμναστήριο. Μπορεί τον χειμώνα, ο κλειστός χώρος να είναι προτιμότερη επιλογή, αλλά αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, δεν δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς τα όργανα και το gym socializing για μία ανοιξιάτικη μορφή άσκησης. Ξέρεις καλά ότι όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους και είσαι more than open σε νέες αθλητικές προκλήσεις. Η ευελιξία σώζει πάντα τη μέρα!
  • Βρίσκεις λύση στο «δεν θέλω να τρέχω» σόλο, εφόσον θες παρέα. Σιγά μην αγχωνόσουν για το θέμα με αγωνίες του στιλ: «και πού θα βρω κάποιον/α να τρέξουμε μαζί;», «ντρέπομαι να ρωτήσω τον/την τάδε αν θέλει», «και αν δεν συμπίπτουν τα προγράμματά μας κι ο/η άλλος/η άλλο θέλει να τρέξει νύχτα και εγώ μέρα;». Τίποτα από αυτά δεν σε προβλημάτισε ούτε στιγμή, γιατί κινήθηκες δυναμικά και στοχευμένα. Με το που αποφάσισες να ξεκινήσεις πρωινό τρέξιμο, δικτυώθηκες σωστά και είχες άμεσα αποτελέσματα ενδιαφερόμενου cο-runner. Στα plus και ότι είναι άτομο που συμπαθείς και θα κυλήσει ευχάριστα ο χρόνος της κοινής γυμναστικής σας.
  • Δεν σε αγχώνει το «πού να τρέχω μες στη ζέστη» γιατί ξέρεις να τρέχεις με ασφάλεια μέσα στη ζέστη. Εξυπακούεται πως τις μέρες που ο υδράργυρος θα ανέβει κατακόρυφα και επικίνδυνα, θα αναβάλλεις τις αθλοπαιδιές σου. Όμως γενικά ο ήλιος και η ζέστη δεν σε πτοούν, αν είσαι αποφασισμένος δρομέας. Γιατί εκτός από αποφασισμένος είσαι και οργανωμένος! Δεν σκοπεύεις να φύγεις από το σπίτι έτσι! Θα φορέσεις το τσαντάκι σου με τη θήκη για το παγούρι/μπουκάλι με το νερό, θα βάλεις γυαλιά και καπέλο, φυσικά θα φορέσεις αντηλιακό 15΄ πριν φύγεις, για να έχει χρόνο να δράσει και θα το πάρεις και μαζί σου, για να το ανανεώσεις. Το Sun Screen On the Move SPF50 της FREZYDERM με ελαφριά συσκευασία χωρά ακόμα και στην τσέπη σου και μεταφέρεται πανεύκολα χωρίς να σε βαραίνει στο τρέξιμο ενώ χρησιμοποιείται ακόμα και εν κινήσει με hands-free εφαρμογή, με ένα συνεχές πάτημα της αντλίας. Ψεκάζεται πανεύκολα στο πρόσωπο και έχει λεπτόρρευστη υφή mist, για ανάλαφρη αίσθηση.
1714130171023-302071769-image003.jpg
  • Ξέρεις ότι γίνομαι αθλητικός τύπος, δεν σημαίνει γίνομαι άλλο από αυτό που είμαι. Μπορεί, για παράδειγμα, να σου αρέσει να περιποιείσαι τον εαυτό σου, να ντύνεσαι με κομψά outfits, να πιάνεις τα μαλλιά σου σε μια κομψή αλογοουρά, να φοράς μακιγιάζ… Όλα αυτά δεν θα τα απαρνηθείς, επειδή θα βγεις για τρέξιμο. Θα προσαρμόσεις την αθλητική σου «στολή» σε μία πιο elegant version, θα πιάσεις τα μαλλιά σου όπως θες, θα βαφτείς όπως σου αρέσει και θα βγεις για τη γυμναστική σου. Και το καλύτερο; Θα ανανεώσεις το αντηλιακό σου πάνω από το μακιγιάζ, χωρίς να το αλλοιώσεις, αφού το Sun Screen On The Move SPF 50 είναι σχεδιασμένο και με over-make-up application δυνατότητες και θα το χρησιμοποιήσεις και στα μαλλιά σου, χωρίς να χαλάσει ούτε τρίχα από το sleek ponytail.
  • Δεν τρέχεις πίσω από viral trends. Τρέχεις μόνο για σένα. Για να αποφορτιστείς, να αναζωογονηθείς, να βελτιώσεις ίσως τη φυσική σου κατάσταση, να γεμίσεις ενέργεια και ευεξία και να ωφελήσεις την καλή σου υγεία. Κι όχι γιατί τρέχουν και οι αγαπημένοι σου influencers και «μπορείς κι εσύ». Μια αυθεντική προσωπικότητα όπως εσύ δεν υπακούει σε hyped προσταγές. Αποφασίζει με τον εαυτό της για τον εαυτό της.

Τι λες; Έχεις ό, τι χρειάζεται για να χαρείς sports in the sun στιγμές; Αν ναι, καλή αρχή και καλούς χρόνους (ή και όχι, ποιος μετράει;).