Λεπτά μαλλιά: 3 κουρέματα που χαρίζουν extra όγκο

Τα κοντά μαλλιά μπορούν να δώσουν στις άκρες σου τον επιθυμητό όγκο και την κίνηση που θες.

Τα bob cuts κυριαρχούν στο κόσμο της ομορφιάς, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να υποκύπτουν τελικά στη γοητεία του. Εκτός από το στιλ και τη φινέτσα που χαρίζουν σε μία εμφάνιση, τα κοντά μαλλιά έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν extra όγκο. Γι' αυτό θεωρούνται ιδανική επιλογή για γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά.

Η λεπτή τρίχα, είναι πολύ πιο εύθραυστη από την κανονική και ειδικά στο κρύο και την υγρασία. Δηλαδή, μπορεί να γεννηθείς με λεπτά μαλλιά, αλλά κατά περιόδους να παρατηρείς ότι τα μαλλιά σου είναι απίστευτα λεπτά και αδύναμα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες μας και οι κύριοι παράγοντες που ευθύνονται είναι το άγχος, το στρες και η έλλειψη θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό μας.

Τα short hair χαρίζουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά

Οι χαλαρές μπούκλες της Biel είναι το ιδανικό χτένισμα για το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/CuDLhVIvQlN/

Ωστόσο, οι hair experts έχουν τη λύση! Υπάρχει τρόπος να πετύχεις τα μαλλιά των ονείρων σου, με τον επιθυμητό όγκο και την κίνηση που θες. Τα short hair είναι το κούρεμα που ψάχνεις. Αναλόγως, το στιλ σου μπορείς να δώσεις στο bob cut τον αντίστοιχο χαρακτήρα. Δηλαδή, μπορείς να επιλέξεις ίσιες ή ασύμμετρες άκρες, χωρίστρα στη μέση ή φράντζα στο πλάι, ακόμα και μικρά διακριτικά curtain bangs.

Cowgirl curtains: Η hot τάση στα μαλλιά για εσένα που θες να διατηρήσεις το μήκος σου

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει 3 stylish κουρέματα τα οποία θα κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται πλούσια.

Italian bob

204466231_750835438917639_3647004716438585813_n.jpg

@amritapalahey

Το italian bob ταιριάζει σε όλα τα είδη μαλλιών, είτε σγουρά και σπαστά, είτε ίσια. Αν έχεις αφέλειες μην φοβηθείς να το τολμήσεις, καθώς σε συνδυασμό με τα πολλά επίπεδα θα αποκτήσεις ένα σέξι ατημέλητο look με κίνηση και όγκο.

Bottleneck bob

@bobbyeliot-bob-cut.png

@bobbyeliot

Πρόσθεσε στα δάχτυλά σου λίγο προϊόν για styling και δημιούργησε τις πιο αβίαστες και cool άκρες. Το bottleneck bob είναι ένα κούρεμα που θυμίζει μπουκάλι μπύρας. Στη μέση του μετώπου σχηματίζονται τα curtain bangs τα οποία είναι πιο κοντά, και όσο πλησιάζουν τα μάτια και την άκρη του μετώπου μακραίνουν φτάνοντας μέχρι τα ζυγωματικά.

Box bob

376235011_3509421209307389_6760056601660281370_n.jpg

@hairbybec

Το box bob στην ουσία είναι ένα ανεπιτήδευτο καρέ, με πολλά layers. Το συγκεκριμένο κούρεμα χαρίζει όγκο και κίνηση στις άκρες των μαλλιών.

Το pixie cut από τα 90s θα κολακεύσει τα ζυγωματικά και κάθε σημείο του προσώπου σου