Αυτές είναι οι BB creams που θα τις φοράς όλη μέρα!

Αυτές είναι οι BB creams που θα τις φοράς όλη μέρα!

Αν δε θέλεις το μακιγιάζ σου να λιώνει σαν παγωτό, επίλεξε τις ανάλαφρες υφές που έχουν οι BB creams 

Τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε ανάγκη από ελαφριές υφές, οι οποίες θα κάνουν την επιδερμίδα μας να αναπνέει σωστά. Ήρθε η στιγμή λοιπόν, -αν δε θέλουμε το μακιγιάζ μας να λιώνει σαν παγωτό- να αφήσουμε στην άκρη του boudoir μας, τις ματ και βαριές στρώσεις που χρησιμοποιούσαμε το χειμώνα…

pexels-boom-12585853.jpg

Shattered layers! Το κούρεμα που υπόσχεται να δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου

Ωστόσο, όλες θέλουμε μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς διχρωμίες και σπυράκια. Πέρα από την skincare routine που βοηθάει να κρατάμε την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή, είναι σημαντικό να νιώθουμε μία extra κάλυψη, όταν πηγαίνουμε στη δουλειά μα το πρωί.
Η μία είναι σίγουρα η αντηλιακή, -ακόμη και όταν έχει συννεφιά, ο ήλιος είναι πάντα στη θέση του- η άλλη είναι η bb cream. Οι bb creams έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, για να προστατεύουν το δέρμα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Χάρισε στην επιδερμίδα σου το πιο καλυπτικό-ελαφρύ πέπλο

pexels-karolina-grabowska-4210662.jpg

8 αρώματα με βανίλια τα οποία θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι

Οι bb creams, έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν σημάδια, διχρωμίες, σπυράκια αλλά ταυτόχρονα περιέχουν και έναν δείκτη προστασίας SPF (συνδυάζονται πάντα με αντηλιακή). Η ελαφριά κάλυψη που χαρίζουν στο δέρμα, τις κάνουν ιδανικές για να πετύχεις το no makeup look που είναι απίστευτα trending τα τελευταία χρόνια.

Ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος και προσαρμόζονται σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Επίσης, το μέγεθός της είναι ιδανικό για την έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου και να κάνεις ένα refresh στο μακιγιάζ σου, μέσα στη μέρα.
Ακόμη το σκέφτεσαι;

Shopping Time:

Αυτά είναι τα top χρώματα στα μαλλιά για το απόλυτο summer look