Clean Time! Αυτά τα ντεμακιγιάζ αφαιρούν ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου ένα καθαριστικό προϊόν, το οποίο είναι απαλό για την επιδερμίδα, που εξισορροπεί το σμήγμα, αλλά που αφαιρεί συγχρόνως και την γυαλάδα.

Θα σου μιλήσω με βάση την δική μου πείρα... Ο καθαρισμός προσώπου είναι το Α και το Ω για μία λαμπερή επιδερμίδα! Όταν ήμουν στην εφηβεία, σε ηλικία 15 χρονών είχα ακμή. Δεν ήθελα να κυκλοφορώ και ένιωθα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου. Η ακμή με ταλαιπωρούσε μέχρι τα 18 και το μακιγιάζ μου εκείνα τα χρόνια ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες μου. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέω, είναι... «ότι δεν θα αποκτήσω ποτέ αυτή την αψεγάδιαστη επιδερμίδα, που ονειρευόμαστε να έχουμε όλες».

Beauty on the go! Τα beauty items που αξίζει να έχεις πάντα μαζί σου

pexels-ron-lach-8142196.jpg

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το Α και το Ω

Κι όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι. Πλέον, σε ηλικία 25 χρονών, έχω καταφέρει να έχω ένα λαμπερό και καθαρό πρόσωπο. -Και μετριόφρων! Χωρίς σημάδια και σπυράκια που να μαρτυρούν ότι είχα ακμή παλιότερα. Αυτό που με βοήθησε να απαλλαγώ γρήγορα από τα σπυράκια είναι ο καθαρισμός του προσώπου. Όχι μόνο εκείνο το διάστημα, αλλά στην skincare routine που ακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που έχω μάθει πλέον, είναι ότι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου, είναι να κοιμηθείς το βράδυ χωρίς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ.

7 beauty items για να πετύχεις το red hot μακιγιάζ του χειμώνα

Η επιδερμίδα πρέπει να αναπνέει σωστά! Καταλαβαίνω, πως μέσα στη μέρα η αντηλιακή προσώπου και το μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι, αλλά το βράδυ όταν κοιμάσαι δεν υπάρχει δικαιολογία! Η επιδερμίδα το βράδυ έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί και αναδομηθεί σωστά, έτσι ώστε να ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτη λάμψη και φρεσκάδα. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αφιερώσεις 5 λεπτά. Νομίζω, πως καταλαβαίνεις, γιατί έχει μεγάλη σημασία το ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς.

pexels-polina-kovaleva-5927811.jpg

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να έχεις στο νεσεσέρ σου ένα καθαριστικό προϊόν, το οποίο είναι απαλό για την επιδερμίδα, που εξισορροπεί το σμήγμα, αλλά που αφαιρεί συγχρόνως και την γυαλάδα. Επιπλέον, να ενυδατώνει και να μην χειροτερεύει τις κοκκινίλες και την ευαισθησία της επιδερμίδας.

Ρίχνοντας μια ματιά στην παρακάτω gallery, θα βρεις το σωστό καθαριστικό προσώπου για εσένα. Τα παρακάτω καθαριστικά, αφαιρούν ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ.