Το απόλυτο χρώμα για τα χείλη σας!

Το απόλυτο χρώμα για τα χείλη σας!

Δημιουργήστε το με το νέο, διπλό κραγιόν Flipstick Colour Effect της Max Factor

Μια από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι makeup artists είναι να αναμειγνύουν τα χρώματα της παλέτας τους για να δημιουργήσουν μια νέα, μοναδική απόχρωση, την ιδανική για το πρόσωπο πάνω στο οποίο δουλεύουν.

Τώρα, η Max Factor σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ακριβώς το ίδιο: το νέο, διπλό κραγιόν Flipstick Colour Effect έχει 2 άκρα σε διαφορετικές κρεμώδεις αποχρώσεις όπου το ένα χαρίζει πλούσιο και έντονο χρώμα και το άλλο ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με ενυδατικά συστατικά και έχει απαλή υφή που επιτρέπει στο χρώμα να γλιστρά και να απλώνεται ομοιόμορφα πάνω στα χείλη, χαρίζοντας με ευκολία ένα τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα.

Η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor - η οποία εργάζεται στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας- έχει διαλέξει συνδυασμούς αποχρώσεων που μπορούν να αναμιχθούν δημιουργώντας ένα νέο χρώμα, αλλά και να φορεθούν η κάθε μία ξεχωριστά, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks.

Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με το Flipstick Colour Effect χρησιμοποιώντας τη μία απόχρωση στο πάνω χείλος και να περάσετε με το άλλο άκρο μια διαφορετική απόχρωση στο κάτω, να κάνετε με τη μία απόχρωση το περίγραμμα των χειλιών σας και με την άλλη να τα γεμίσετε ή ακόμα και να «χωρίσετε» την επιφάνεια των χειλιών σε τετράγωνα και να συνδυάσετε τις αποχρώσεις διαγώνια!

«Το μακιγιάζ είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι και το νέο κραγιόν Flipstick Colour Effect ο απόλυτος σύμμαχος» λέει ο Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος make-up artist της Max Factor στην Ελλάδα. «Κάντε το όπως οι make-up artists και ανακαλύψτε την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σας για μοντέρνα looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Mε το Flipstick Colour Effect οι συνδυασμοί απλά δεν έχουν όρια και γι' αυτό το καλοκαίρι διασκεδάστε, τολμήστε και πειραματιστείτε με επίκεντρο... τα χείλη σας!»

Τα νέα κραγιόν Flipstick Colour Effect της Max Factor θα τα βρείτε σε 6 διπλές αποχρώσεις: Boreal Mauve, Mosaic Mauve, Folky Pink, Melody Brown, Gypsy Red, και Salsa Red.