Η Kristen Stewart στο Queen.gr

Η Kristen Stewart στο Queen.gr

Τρισδιάστατη, πανέμορφη και με δημιουργία Balenciaga

Είναι εκπληκτικό πώς μπορεί μια ξαφνική, μικρή δόση ομορφιάς να σε κάνει να χαμογελάσεις και να ξεχάσεις (για λίγο, έστω) όσα μέχρι εκείνη τη στιγμή σε έχουν εκνευρίσει και σου έχουν χαλάσει τη μέρα.

Μια τέτοια έκπληξη με περίμενε σήμερα στο γραφείο: ο οίκος Balenciaga, κατευθείαν από τη Γαλλία, μου έστειλε το press kit του Florabotanica, του καινούριου αρώματός του- δυστυχώς όμως, όχι και το ίδιο το άρωμα καθώς λανσάρεται στην Ελλάδα το Νοέμβριο.

Rbalenc1

Το press kit, όμως, είναι ένα μικρό αριστούργημα αισθητικής με αρκετές έξτρα πληροφορίες για το ελιξίριο και μια έξυπνη ιδέα για "άνοιγμα": μια τρισδιάστατη κατασκευή ενός κήπου με παράδοξα λουλούδια, το μπουκάλι του Florabotanica και την Kristen Stewart να ξεπροβάλλει κάπου εκεί, φορώντας την υπέροχη, bodicon δημιουργία του Nicolas Ghesquiere, Creative Director του οίκου Balenciaga.

Όπως λέει ο Ghesquiere «Είναι ένας μυστικός κήπος όπου βρίσκεις περίεργα λουλούδια που ξεπερνούν τη φαντασία. Είναι όμορφα, είναι, όμως, και ακίνδυνα; Τα λουλούδια μπορεί να είναι δηλητηριώδη ή σαρκοβόρα, μπορεί να είναι "σκληρά". Πώς θα ήταν ένα άρωμα που θα περιείχε τη γοητεία αλλά και το μυστήριό τους; Αυτή την ιστορία θέλαμε να πούμε με το Florabotanica, ένα άρωμα που με την πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει με μια πολύ λουλουδάτη, ρομαντική σύνθεση. Όμως βλέποντάς το πιο προσεκτικά, ανακαλύπτεις έναν πιο δυνατό, πιο περίεργο χαρακτήρα. Είναι ένα άρωμα που θέλω να το σκέφτομαι τόσο τρυφερό όσο και επικίνδυνο, μαγευτικό και προκλητικό».

Δίχως αμφιβολία, το Florabotanica είναι μία από τις αφίξεις της επόμενης σεζόν που θα συζητήσουμε πολύ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Kristen Stewart δεν έχει φορέσει ποτέ άρωμα

Μυστικό μακιγιάζ: Λαμπερή επιδερμίδα όπως της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: τα μπρονζέ smoky eyes της Kristen Stewart