Le Petit Marseillais: απαλή φροντίδα για τα χέρια σας

Le Petit Marseillais: απαλή φροντίδα για τα χέρια σας

Νέες, υπέροχες συνθέσεις μπαίνουν στην γκάμα των κρεμοσάπουνων της αγαπημένης γαλλικής μάρκας

Η αγαπημένη γαλλική μάρκα με το χαρακτηριστικό logo (τον μικρό ναύτη που αγναντεύει τη θάλασσα) έχει παράδοση στην τέχνη της σαπωνοποιίας που μετράει πάνω από έναν αιώνα και σε όλο αυτό το διάστημα κάθε μία σύνθεσή της κρατάει στην καρδιά της το αυθεντικό, αγνό και αποτελεσματικό σαπούνι Μασσαλίας και τη φρεσκάδα και τα αρώματα του Γαλλικού Νότου.


Αυτή τη σεζόν, το Le Petit Marseillais λανσάρει νέα κρεμοσάπουνα τα οποία χωρίζονται σε δύο σειρές: τη βασική και την premium. Η βασική σειρά περιλαμβάνει δύο κρεμώδεις συνθέσεις που ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα, το Γλυκό Αμύγδαλο με φρουτένια ευωδιά και τα Άνθη Πορτοκαλιάς με αναζωογονητικό άρωμα και δύο διάφανες συνθέσεις οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με αυθεντικό σαπούνι διαθέτουν καθαριστική βάση που είναι 100% φυτική. Όσο για τις ευωδιές τους, η Ελιά χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας χάρη στα αιθέρια έλαια δάφνης, δεντρολίβανου, ευκαλύπτου και λουίζας ενώ η Λεβάντα χαρίζει μια αίσθηση καθαριότητας, χάρη στο αιθέριο έλαιο λεβάντας το οποίο είναι γνωστό για τις αντισηπτικές του ιδιότητες.


Στην Premium σειρά θα βρείτε το Action Antibacterienne με αιθέρια έλαια φασκόμηλου και εκχυλίσματα μανταρινιού που καθαρίζουν απαλά τα χέρια και προσφέρει αντιβακτηριδιακή δράση και το σαπούνι χεριών Για την Κουζίνα, το οποίο περιέχει αιθέριο έλαιο λεμονιού που καταπολεμά αποτελεσματικά ιωδιούχες μυρωδιές (ψάρια, οστρακοειδή), λιπαρές μυρωδιές (κρέας, τηγανητά), μυρωδιές λαχανικών (κρεμμύδια, σκόρδο, πράσα).