Ορατή διαφορά στο πρόσωπό σας!

Ορατή διαφορά στο πρόσωπό σας!

Αυτό υπόσχεται η νέα Visible Difference BB Cream SPF 30 της Elizabeth Arden

Μια νέα άφιξη έρχεται στην οικογένεια Visible Difference της Elizabeth Arden και είναι ένα έξυπνο, multi-task προϊόν.

Η Visible Difference Multi-Targeted BB Cream SPF 30 είναι ένα beauty balm που προσφέρει προστασία και τελειοποιεί την επιδερμίδα, χάρη στην προηγμένη σύνθεσή της, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την ανάλαφρη κάλυψη ενός διάφανου φον ντε τεν- ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό μας νεσεσέρ δηλαδή.

Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, διαθέτει έξυπνη τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύει και να διορθώνει τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ώστε προσφέρει ομοιόμορφη όψη και φωτεινότητα. Στη σύνθεσή της περιέχει υαλουρονικό οξύ και δραστικούς αντιγηραντικούς παράγοντες που βελτιώνουν ορατά την λάμψη, την υφή και τον τόνο του δέρματος, από την πρώτη κιολας εφαρμογή.

Η αέρινη υφή της γίνεται ένα με την επιδερμίδα προσφέροντας ελαφριά κάλυψη που μένει σταθερή, ενώ τα pigments καμουφλάρουν τις ατέλειες και δημιουργούν ένα οπτικό εφέ που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Ταυτόχρονα τα παράγωγα βιταμίνης C, δουλεύουν εντατικά ώστε να αποκαλύπτουν τη φυσική λάμψη του προσώπου. Στα plus και το SPF 30, που προστατεύει από τις επιθέσεις των ακτίνων UVA και UVB.

Θα την βρείτε σε 3 αποχρώσεις.