7 ελαφριά αντηλιακά με χρώμα για ομοιόμορφη κάλυψη και προστασία

Το προϊόν που θα σε βοηθήσει να πετύχεις την τέλεια βάση στο μακιγιάζ σου.

Όλες θέλουμε την τέλεια, ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και διχρωμίες. Μπορεί το foundation να είναι το «μαγικό προϊόν» που μας βοηθάει να πετύχουμε μία αλαβάστρινη βάση, ωστόσο, δεν μας παρέχει προστασία από τον ήλιο. Το προϊόν που έρχεται να αντικαταστήσει το foundation αυτή την εποχή είναι η αντηλιακή προσώπου με χρώμα. -Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι η αντηλιακή είναι το must have item που πρέπει να έχει σταθερή θέση στο νεσεσέρ μας και τις 365 μέρες του χρόνου.

Natural makeup look: Όλα τα βήματα για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ

Τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε ανάγκη από προϊόντα που έχουν ελαφριές, μη λιπαρές υφές, τα οποία απορροφώνται γρήγορα. Βλέπεις, οι παχύρευστες υφές του χειμώνα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν το μακιγιάζ να «λιώνει» σαν παγωτό. Οι αντηλιακές με χρώμα χαρίζουν ενυδάτωση, προστασία και ομοιόμορφο αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί από το πρωί ως το βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι η αίσθηση που χαρίζουν στην επιδερμίδα είναι σαν να μην φοράς ίχνος μακιγιάζ.

Η τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου

pexels-greta-hoffman-9475732-(1).jpg

Το αντηλιακό με χρώμα, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, κάνοντας το δέρμα να αναπνέει σωστά για ώρες. Επιπλέον, είναι το προϊόν που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο natural makeup look, καθώς με λίγο blush στα ζυγωματικά, λίγη καφέ mascara και ένα διάφανο lip gloss έχεις το τέλειο summer beauty look. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να βρεις το κατάλληλο για εσένα, αυτό που θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σου και θα καλύψει τις ανάγκες της.

8 ενυδατικές κρέμες προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

Μην φεύγεις! Μετά από αρκετή έρευνα βρήκαμε τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου με χρώμα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ναι, τα περισσότερα από αυτά είναι ιδανικά ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω gallery. Enjoy, queen!

Θες να μακρύνεις το κοντό καρέ σου; Το italian bob είναι το νέο στιλ που θα λατρέψεις