Chanel Hydra Beauty: δροσερό φιλί στο κουρασμένο δέρμα

Chanel Hydra Beauty: δροσερό φιλί στο κουρασμένο δέρμα

Ένα mist που αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα σε δευτερόλεπτα! 

Με την σειρά Hydra Beauty, ο οίκος Chanel δίνει στην επιδερμίδα όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται για να είναι πάντα ενυδατωμένη και ταυτοχρονα προστατευμένη από τις εξωτερικές επιθέσεις.

New entry αυτή τη σεζόν, το Hydra Beauty Essence Mist είναι ένα αέρινο πέπλο που αγκαλιάζει δροσερά το δέρμα και άμεσα το αναζωογονεί και επαναφέρει τη λάμψη του, αφήνοντάς το φρέσκο και απαλό.

Ιδανικό για κουρασμένες επιδερμίδες, το Essence Mist έχει στην καρδιά του εκχύλισμα καμέλιας, που κρατάει την υγρασία στο εσωτερικό των κυττάρων καθως και ένα παράγωγο υαλουρονικού οξέος, που επίσης τα τροφοδοτεί με υγρασία ενώ το εκχύλισμα Blue Ginger ενισχύει την άμυνα του δέρματος. Η σύνθεση είναι επίσης ενισχυμένη με βιταμίνες C και Ε, που δίνουν έξτρα ενέργεια στα κύτταρα και προάγουν την φωτεινότητα του προσώπου.

Τα αποτελέσματα τα βλέπετε άμεσα: αίσθηση δροσιάς και απαλότητα, λάμψη και αναζωογόνηση, το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, οι λεπτές γραμμές αφυδάτωσης και η θαμπάδα εξαφανίζονται. Ταυτόχρονα, η ντελικάτη ευωδιά του Chanel Hydra Beauty Essence Mist ξυπνάει τις αισθήσεις και δημιουργεί αίσθηση ευεξίας- αναμφίβολα ένας πολύτιμος σύμμαχος ομορφιάς χειμώνα-καλοκαίρι