Λευκό χαμόγελο: θέλει τρόπο!

Λευκό χαμόγελο: θέλει τρόπο!

Η Gum Original White σας δίνει το καλύτερο όπλο φροντίδας

Η αμερικανικη Gum είναι μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στοματικής φροντίδας παγκοσμίως, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που δίνουν αποτελεσματικές λύσεις.

Ανάμεσα στα best sellers, η οδοντόπαστα Gum Original White, που είναι ειδικά μελετημένη ώστε να επαναφέρει την αρχική, φυσική λευκότητα χωρίς να εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία των δοντιών (χωρίς λευκαντικό, υπεροξείδιο, πυροφωσφατάση ή άλλους σκληρούς καθαριστικούς παράγοντες).

Βασικά συστατικά της, το πολυοξυαιθυλένιο (POE), που διεισδύει στους λεκέδες και βοηθά στην απαλή διάλυση τους και στην πρόληψη δημιουργίας νέων, ακόμη και σε δύσκολα σημεία, χωρίς να καταπονεί το σμάλτο ή τα ούλα, το φαρμακευτικό συστατικό πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) που αντιμετωπίζει τους εξωγενείς λεκέδες, το πυρίτιο υψηλής καθαριστικής δύναμης και χαμηλής απόξεσης, που απομακρύνει τους λεκέδες και την πλάκα χωρίς να χρειάζεται σκληρό βούρτσισμα, και το ενισχυμένο φθοριούχο νάτριο που ισχυροποιεί το σμάλτο αφήνοντας τα δόντια λεία και γυαλιστερά, ενώ παράλληλα εμποδίζει τη δημιουργία τερηδόνας.

Έτσι, ακόμα και αν στα δόντια σας υπάρχουν χρόνιοι λεκέδες από καφέ, τσάι, κόκκινο κρασί, κάπνισμα ή και από τις αναμενόμενες επιπτώσεις της γήρανσης, η χρήση της οδοντόπαστας Gum Original White μπορεί με ασφάλεια να αποκαταστήσει το φυσικό λευκό χαμόγελο. Παράλληλα παρέχει προστασία κατά της τερηδόνας και δροσερή αναπνοή που διαρκεί!