Λατρεύετε το πιστολάκι; Διαβάστε πώς θα τελειοποιήσετε το στέγνωμα!

Λατρεύετε το πιστολάκι; Διαβάστε πώς θα τελειοποιήσετε το στέγνωμα!

Tips από τον hairstylist της Alexa Chung! 

Θεωρητικά το καλοκαίρι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να στεγνώνομυε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι. Αλλά επειδή τελικά πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορούμε να περιμένουμε να στεγνώσουν φυσικά, ο George Northwood- ένας από τους αγαπημένους hair experts του Hollywood- μίλησε στη Vogue για το πώς μπορούμε να ταλαιπωρήσουμε λιγότερο τα μαλλιά μας με τη διαδικασία.

"Πάντα προσαρμόζω τα κουρέματα που κάνω το καλοκαίρι γιατί ξέρω πως οι πελάτισσές μου δεν έχουν τη διάθεση να χτενίζουν τα μαλλιά τους με τις ώρες- οπότε το κούρεμα είναι σημαντικό", λέει ο ειδικός. "Με το που θα τελειώσετε το λούσιμο, προσπαθήστε νε πάρετε όσα περισσότερα νερά μπορείτε από τα μαλλιά σας, ταμπονάροντάς τα με μια πετσέτα. Μην τα τρίβετε γιατι είναι πολύ πιθανόν να μπερδευτούν και μόνο αν είναι απαραίτητο χτενίστε τα με μια χτένα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε λίγο προϊόν styling πριν ξεκινήσετε το πιστολάκι, ώστε να έχετε κάποιον έλεγχο στο αποτέλεσμα. Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά ή εντελώς ίσια, παραλείψτε αυτό το βήμα και απλώστε ελάχιστο έλαιο στις άκρες ώστε να τις διατηρήσετε υγιείς και να προλάβετε την ψαλίδα.

Στη συνέχεια, αντισταθείτε στον πειρασμό να τα "πειράζετε" καθώς τα στεγνώνετε με το πιστολάκι, αφήστε τα ήσυχα. Απλά κάντε τη χωρίστρα που σας κολακεύει και μην τα πειράζετε γιατί όσο πιο πολύ το κάνετε τόσο περισσότερο θα χαλάσετε την φυσική τους κίνηση. Αφού στεγνώσουν εντελώς μπορείτε είτε να τα πιάσετε κατευθείαν σε ένα ponytail ή να προσθεσετε λίγο ακόμα προϊόν styling, για να βελτιώσετε την υφή της τρίχας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο αντηλιακό προϊόν" συμβουλεύει ο George Northwood.