Νέα Εποχή στο Self-Tanning

Νέα Εποχή στο Self-Tanning

Φανταστείτε έναν κόσμο που το τέλειο μαύρισμα είναι στο χέρι σας. Τον κόσμο της jane iredale.

Με το Tantasia, η jane iredale κάνει την ηλιοκαμένη όψη πιο εύκολη από ποτέ, χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο ασφαλή και υψηλής ποιότητας συστατικά και αφήνοντας το σώμα και το πρόσωπο ενυδατωμένο και με τέλειο άρωμα άνοιξης.

Τα συστατικά Acetyl Tyrosine και Monk's Pepper (Άγρια Λεβάντα) ενεργοποιούν τη σύνθεση της μελανίνης. Το Acetyl Tyrosine επιτυγχάνει τη σύνθεση της μελανίνης καθώς η Άγρια Λεβάντα δημιουργεί μελανίνη χωρίς την ανάγκη της ηλιακής ακτινοβολίας. Δημιουργούν ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί, ενώ συγχρόνως ενισχύουν τη φυσική προστασία που μας παρέχει η επιδερμίδα ενάντια στις ακτίνες UV.

Ο βιοενεργοποιητής ενζύμων Copper Gluconate ενισχύει τη δημιουργία ενός ομοιόμορφου μαυρίσματος και η προηγμένη τεχνολογία (Dihydroxyacetone Διϋδροακετόνη) με αμινοξέα που αλληλεπιδρούν με τις πρωτεΐνες του δέρματος ενεργοποιώντας ένα όμορφο, φυσικό, αλλά συγχρόνως έντονο μαύρισμα, συμπληρώνουν τη λίστα των συστατικών του.

Έξυπνη τεχνολογία και ασφαλή συστατικά για μεγάλη διάρκεια και φυσικό μαύρισμα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Tantasia, που μπορεί να φορεθεί σε πρόσωπο και σώμα χωρίς να αφήσει ανεπιθύμητα ίχνη, και δίνει ομοιόμορφο μαύρισμα που γίνεται πιο έντονο με καθημερινή χρήση.

Λειτουργεί και ως ενυδατική κρέμα μετά το μπάνιο ενώ έχει υπέροχο άρωμα κατά την εφαρμογή αλλά και στη συνέχεια. Και φυσικά, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για ανεπιθύμητα ίχνη, λεκέδες στις πετσέτες σας και πορτοκαλί παλάμες.

Να ξέρετε ό τι θα σας κρατήσει για έξι εβδομάδες, εάν χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση τις δυο πρώτες εβδομάδες και μετά τρεις φορές την εβδομάδα για τις υπόλοιπες τέσσερις εβδομάδες.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.