Αυτό το αποσμητικό μυρίζει απλά υ-πέ-ρο-χα

Αυτό το αποσμητικό μυρίζει απλά υ-πέ-ρο-χα

Τι είναι αυτό που ζητά κάθε γυναίκα από το αποσμητικό της; Να την κρατά φρέσκια και χωρίς ανεπιθύμητες οσμές όλη την ημέρα και να μυρίζει... όμορφα. Ναι, η μυρωδιά είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του αποσμητικού μας και το ξέρεις πολύ καλά. Γι’ αυτό θα ενθουσιαστείς όσο κι εμείς με το νέο αποσμητικό που ήρθε να προστεθεί στην γκάμα των αγαπημένων μας Dove. Καλωσόρισε μαζί μας το Dove Talc Soft...

Το νέο Dove Talc Soft δεν μυρίζει απλά όμορφα... μυρίζει πούδρα! Έχει την πιο γλυκιά και γνώριμη μυρωδιά που μοιάζει να ξυπνά αναμνήσεις! Ο συνδυασμός της φρέσκιας, θηλυκής και λουλουδάτης φρέζιας και της φινετσάτης παιώνιας «παντρεύονται» με την μυρωδιά της πούδρας και όλα μαζί χαρίζουν στο νέο Dove Talc Soft το πιο εκλεπτυσμένο άρωμα! Παράλληλα, οι πιο ζεστές νότες του σανταλόξυλου προσφέρουν την εμπειρία μιας λείας και απαλής επιδερμίδας, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του αποσμητικού. Όλες αυτές οι μυρωδιές, κλεισμένες στην κοριτσίστικη αλλά παράλληλα θηλυκή ροζ συσκευασία κάνουν την καθημερινή χρήση του αποσμητικού ακόμα πιο απολαυστική.

Προστατεύει όμως αποτελεσματικά; Εννοείται! Περιέχει ¼ ενυδατικής κρέμας Dove αλλά και την μοναδική τεχνογνωσία που μας έχει κάνει χρόνια τώρα να εμπιστευόμαστε τα αποσμητικά Dove! Συνεπώς, φροντίζει την επιδερμίδα, την θρέφει και την περιποιείται αφήνοντας την υπέροχα απαλή και στεγνή σαν ένα χάδι φρεσκάδας και απαλότητας.

Ακόμα να το δοκιμάσεις...;