Lumière Essentielle: Το κοκτέιλ που θα κάνει την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί!

Βιβή Αγγελάκη
Lumière Essentielle: Το κοκτέιλ που θα κάνει την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μία λαμπερή επιδερμίδα, που θα ακτινοβολεί από ζωντάνια και ομορφιά; Βέβαια, ο αγχωτικός τρόπος ζωής, η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι κακές συνήθειες (όπως το ότι ξεχνάς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ πριν κοιμηθείς) , η μη εξειδικευμένη καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου σου, η κακή διατροφή και η έλλειψη ύπνου είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που καθημερινά σε κρατούν μακριά από το όνειρο (aka λαμπερή επιδερμίδα).

Κι όμως, η Darphin έχει τον τρόπο να κάνει την επιδερμίδα μας να λάμπει, ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέες μεθόδους και ευεργετικά φυτικά συστατικά που δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα με στόχο τη διατήρηση της νεανικότητας και της φρεσκάδας της!

tumblr mvz74vLQ9d1rmfv8to1 500

Το τελευταίο της, λοιπόν, «όπλο» ενάντια στη θαμπή επιδερμίδα δεν είναι άλλο από τη νέα σειρά Lumière Essentielle! Ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη, βασιζόμενη σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό από τα πιο ευγενή φυτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της θαμπής όψης, ενισχύουν τα επίπεδα υγρασίας και αναζωογονούν την επιδερμίδα, κάνοντάς την να ακτινοβολεί. Στην καρδιά της σύνθεσης της σειράς βρίσκεται ο συνδυασμός από 7 προσεκτικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια, που χαρίζουν λάμψη: Tangerine, Orange, Neroli, Rose, Ylang Ylang, Cedarwood και Ginger.


Το «τονωτικό» κοκτέιλ περιέχει ένα serum Κρυσταλλικής σύνθεσης με μία Μεταξένια απαλή κρέμα gel, αναδεικνύει μία υπέροχη επιδερμίδα που ακτινοβολεί από ομορφιά.

darphin


Πιο συγκεκριμένα, το διφασικό illuminating Oil Serum περιέχει το Illuminating essential oil blend και το serum κρυσταλικής σύνθεσης που καταπολεμούν τη θαμπή όψη, ενισχύουν τη φυσική υγρασία και χαρίζουν λάμψη χάρη στα ενεργά συστατικά του. Περιέχει 7.000 μικροσκοπικές κάψουλες, αναζωογονητικό θαλάσσιο εκχύλισμα, ενυδατικό Υαλουρονικό Οξύ και ακετυλο-γλυκοζαμίνη.

LumiΛre Essentielle 2

Με κάθε πίεση της αντλίας, οι 2 φάσεις απελευθερώνονται φυσικά για ανάλαφρη φρεσκάδα και απολαυστική άνεση, χάρη στο έλαιο. Άμεσα, η ενυδάτωση ενισχύεται, η λαμπερή όψη βελτιώνεται και η επιδερμίδα ακτινοβολεί από ομορφιά. Σε βάθος χρόνου, η κυτταρική ανανέωση αυξάνεται και αποκαλύπτεται μία διαρκώς πιο λαμπερή επιδερμίδα.


Παράλληλα, η illuminating Oil Gel-Cream συνδυάζει το Illuminating essential oil blend, ένα υπέροχο κοκτέιλ από 7 αιθέρια έλαια και τη μεταξένια, απαλή κρέμα-gel με φυτικά σάκχαρα, ενυδατικό υαλουρονικό οξύ, φωτοδιαθλαστές και ακετυλο-γλυκοζαμίνη που αναπληρώνουν την υγρασία και ενισχύουν την φυσική άμυνα της επιδερμίδας.

LumiΛre Essentielle 1

Η απαλή σύνθεση της κρέμας-gel προσφέρει μοναδική άνεση, ενώ ο συνδυασμός ελαίου που περιέχει χαρίζει ένα πέπλο λάμψης και θρέψης στο τελείωμα. Άμεσα, θα δεις την επιδερμίδα σου να αποκτά τη χαμένη ελαστικότητα και λάμψη της, ενώ σταδιακά, η φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενισχύεται.


Μέρα με τη μέρα θα δεις την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο ξεκούραστη, φωτεινή και να ακτινοβολεί ομορφιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.darphin.gr/