Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τις συσκευασίες των καλλυντικών σου;

Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τις συσκευασίες των καλλυντικών σου;

Tips για να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα διακοσμητικά με τα μπουκαλάκια της νέας φυσικής σειράς καλλυντικών Made By You

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην αγαπημένη μας πρωτοποριακή σειρά της ελληνικής εταιρείας The Pionears που μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τα πιο φυσικά και αγνά καλλυντικά με φρέσκα συστατικά από την κουζίνα μας.

Με τα προϊόντα ομορφιάς της σειράς Made By You μπορούμε να παρασκευάσουμε σε δέκα μόλις λεπτά ολόφρεσκα καλλυντικά με 100% εγγύηση επιτυχίας. Η διαδικασία είναι απλή και πολύ δημιουργική. Πάρε μία ιδέα στο παρακάτω βίντεο.

Δημιούργησε τις πιο ευφάνταστες κατασκευές με τις συσκευασίες των Made By You

Το καλύτερο; Αφού τελειώσεις με την παρασκευή των φυσικών σου καλλυντικών μπορείς να δημιουργήσεις τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές με τη συσκευασία για να διακοσμήσεις το σπίτι σου!

Αξιοποιήστε το όμορφο κουτί των προϊόντων για να κατασκευάσεις μία εντυπωσιακή κορνίζα ή να τοποθετήσεις μικρά διακοσμητικά φυτά. Παράλληλα, χρησιμοποίησε τα μπουκαλάκια και τα βαζάκια, ξαναγεμίζοντάς τα νέα προϊόντα Made By You, αγοράζοντας μόνο τα υλικά χωρίς την πολυτελή συσκευασία, σε εξαιρετικά χαμηλότερη τιμή!

pionears2 20

Πώς αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα περιεχόμενα του kit σου; Τα πλαστικά βαζάκια είναι ιδανικά για να φυτέψεις σπόρους λουλουδιών, να αποθηκεύσεις καρφίτσες και γραφική ύλη ή να τα μετατρέψεις σε μικρά τάπερ!

Στα γυάλινα μπουκαλάκια μπορείς να αποθηκεύσεις τα εκχυλίσματά σου ή ακόμα και να σερβίρεις τα σφηνάκια σου και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησέ τα ως αρωματικά χώρου, τοποθετώντας αιθέρια έλαια και ξυλάκια!

pionears3 20

Κάνε και εσύ το πρώτο βήμα για να «σώσεις» το περιβάλλον, που επιβαρύνεται από τους ρύπους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι συσκευασίες προϊόντων. Βάλε φαντασία και αξιοποίησε χάρτινες, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες για να δημιουργήσεις όμορφα διακοσμητικά για το σπίτι!

Μοιράσου τις εντυπωσιακές κατασκευές σου ή άντλησε έμπνευση στo facebook και το instagram με hashtag #ihaveclevertips!