The perfect nude: Tips για να θα διαλέξεις nude κραγιόν τώρα που έχεις μαυρίσει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
The perfect nude: Tips για να θα διαλέξεις nude κραγιόν τώρα που έχεις μαυρίσει

Ναι, υπάρχουν nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες αλλά αξίζει να βρεις εκείνο που ταιριάζει στη δική σου μαυρισμένη επιδερμίδα. Θα σε βοηθήσουμε!

Το nude στα χείλη, είναι πασπαρτού. Ένα nude κραγιόν πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου, γιατί είναι κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου, ακόμα και αν δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τα κραγιόν.

Βλέπεις, το nude είναι πολύ φυσικό (duh!) και ταιριάζει σε όλες, αλλά όπως και σε κάθε προϊόν μακιγιάζ, πρέπει να βρεις την σωστή απόχρωση, εκείνη που κολακεύει τη δική σου ξεχωριστή παλέτα.

Missoni-bbt-F22-047.jpeg

Το πώς θα διαλέξεις σωστά το nude κραγιόν σου, δεν είναι πολύ δύσκολο και το έχουμε συζητήσει εκτενώς. Τώρα όμως, στα μέσα του Αυγούστου, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Σε ρωτώ λοιπόν: Ξέρεις πως θα διαλέξεις απόχρωση σύμφωνα με το μαύρισμά σου; Αυτό θα σου εξηγήσω σήμερα!

Smiley face nails: 10 μανικιούρ με χαμόγελα που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Μιας που το μαύρισμα βρίσκεται στο ζενίθ του, και το ανανεώνεις κάθε ΣΚ, ή το δουλεύεις ακόμα αν βρίσκεσαι σε διακοπές, είπα να σε βοηθήσω να βρεις την σωστή απόχρωση που θα ταιριάξει στο μαυρισμένο δέρμα σου.

Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και έχεις μαυρίσει ελάχιστα, τότε χρειάζεσαι μία ψυχρή απόχρωση nude κραγιόν όπως το L' Oreal Paris, Color Riche Free the Nudes στην απόχρωση Νο Obstacles.

loreal.png

Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αλλά φέτος κατάφερες να μαυρίσεις, τότε χρειάζεσαι και πάλι μία ψυχρή απόχρωση αλλά λίγο πιο σκούρα. Το Bobbi Brown, Crushed Lip Color στην απόχρωση Sweet Coral είναι ιδανικό για εσένα.

bobbi.png

Αν έχεις μεσαία επιδερμίδα και δεν μαύρισες ιδιαίτερα, τότε χρειάζεσαι μία πιο θερμή απόχρωση που να έχει στη βάση της ελάχιστο πορτοκαλί όπως το MAC, Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick στην απόχρωση Mulli it Over.

mac.png

Αν η επιδερμίδα σου είναι μεσαία και φέτος το μαύρισμα έφτασε σε άλλο επίπεδο, διάλεξε και πάλι μία θερμή απόχρωση με ακόμα πιο πολύ πορτοκαλί στη βάση της. Το Rare Beauty, Lip Soufflé Matte Lip Cream στην απόχρωση Courage είναι τέλειο.

rare.png

Hey beautiful! Με αυτά τα 3 tips θα δείχνεις υπέροχη χωρίς πολύ μακιγιάζ

Αν το δέρμα σου είναι φυσικά σκούρο και είσαι σχεδόν πάντα μαυρισμένη (ή σαν μαυρισμένη), τότε θέλεις ένα nude θερμό και με κόκκινο στη βάση του. Θα λατρέψεις το Clinique, Even Better Pop Lip Foundation στην απόχρωση Camellia.

clinique.png

Και τέλος, το nude που πάει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας, σε όλα τα επίπεδα μαυρίσματος και σε κάθε χαρακτήρα (ναι, το λαμβάνουμε υπόψη μας) υπάρχει! Είναι το KIKO Milano, Green Me Matte Lipstick - Edition 2022 στην απόχρωση Caffelatte που έχει ροζ στη βάση του και κολακεύει κάθε παλέτα.

kiko.png