Hey beautiful! Με αυτά τα 3 tips θα δείχνεις υπέροχη χωρίς πολύ μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey beautiful! Με αυτά τα 3 tips θα δείχνεις υπέροχη χωρίς πολύ μακιγιάζ

Είναι καλοκαίρι, άρα το μακιγιάζ περνά σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχουν όμως τρόποι για να δείχνεις υπέροχη και θα τους διαβάσεις με ένα ακόμα scroll…

Αν ξαφνικά εμφανιζόταν ένα… beauty genie (ναι, το ζούμε) και μας έλεγε ότι έχουμε τρεις ευχές, σίγουρα η πρώτη θα ήταν να τρώμε και να μην παχαίνουμε. Είμαστε major advocates της ομορφιάς σε κάθε μέγεθος εδώ στο beauty department, αλλά δεν μπορούμε να σου πούμε και ψέματα, θα θέλαμε πολύ να μπορούμε να φάμε ότι θέλουμε χωρίς επιπτώσεις στην σιλουέτα, ούτε και την υγεία μας.

Η δεύτερη ευχή μας, θα ήταν σίγουρα να έχουμε μαλλιά στιλπνά, πυκνά, δυνατά, που αντέχουν όλες τις κακουχίες του styling και παραμένουν πανέμορφα. Η τρίτη μας ευχή, χωρίς αμφιβολία, θα αφορούσε την επιδερμίδα. Θα θέλαμε δέρμα όμορφο, με ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς πανάδες, χωρίς μαύρους κύκλους, χωρίς σπυράκια. Μία επιδερμίδα, με λίγα λόγια, που δεν απαιτεί μακιγιάζ.

Vauthier-HC-bbt-F22-044.jpeg

Το πρώτο δεν γίνεται δυστυχώς και προφανώς. Το δεύτερο γίνεται, αλλά κοστίζει (hello, extensions), και το τρίτο απλά γίνεται! Όχι, δεν γίνεται να έχουμε άψογη επιδερμίδα έτσι απλά, θέλει προσοχή και πρόγραμμα. Καλό καθαρισμό, πολύ νερό, σωστά προϊόντα και υπομονή. Τι κάνουμε όμως μέχρι να αποκτήσουμε την επιδερμίδα που ονειρευόμαστε; Θα πρέπει να βασιζόμαστε στο μακιγιάζ για το αποτέλεσμα που θέλουμε; Όχι!

Επειδή αυτό το θέμα μας «καίει» όπως ο ήλιος του Αυγούστου, ρωτήσαμε τους αγαπημένους μας ειδικούς και μάθαμε τις τρεις απλές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στη ρουτίνα μας, και να δείχνουμε υπέροχες χωρίς πολύ μακιγιάζ. Έχουμε και λέμε….

#1 Ορός και μασάζ

Επάνω στη βιασύνη μας να ετοιμαστούμε, ίσα που βάζουμε κρέμα ή αντηλιακό (μην το αρνείσαι, και εμείς βιαζόμαστε το πρωί και ξεχνάμε το αντηλιακό). Αν ωστόσο αφιερώσουμε ένα λεπτό παραπάνω στην περιποίησή μας, η διαφορά θα είναι τεράστια. Τι θα κάνουμε όμως 60 ολόκληρα δευτερόλεπτα; Θα βάλουμε τον ορό μας κάνοντας μασάζ.

roller-prosopou.jpg

Μπορείς να κάνεις το μασάζ με τα δάχτυλά σου ή με ένα Jade Roller (το οποίο θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σου και θα το σμιλέψει. Αφιερώνοντας μόλις ένα λεπτό κάθε μέρα, η επιδερμίδα σου μπορεί να δείχνει 5 φορές καλύτερη μόνο με μασάζ και τον ορό που χρησιμοποιείς καθημερινά.

#2 Boostαρε την κρέμα σου

Η νέα τάση στην περιποίηση του προσώπου είναι τα boosters, τα μικρά φιαλίδια που προστίθενται στην κρέμα σου για να δώσουν στην επιδερμίδα σου ένα extra… boost που μπορεί να έχει ανάγκη.

Frezyderm-Skin-Radiance-Cream-Booster.jpg

Αυτό που έχεις ανάγκη για να κάνεις το δέρμα σου να λάμπει και χωρίς μακιγιάζ λοιπόν, είναι το SKIN RADIANCE CREAM BOOSTER ΤΗΣ FREZYDERM. Τι κάνει; Εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την κρέμα σου και μειώνει τα σημάδια της κούρασης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα. Είναι δηλαδή ιδανικό για εσένα που δουλεύεις πολύ, ξεκουράζεσαι λίγο και βγαίνει προς τα έξω.

#3 Το σωστό μεικάπ

Μην μας παρεξηγήσεις. Λατρεύουμε τα μεικάπ, είναι σωτήρια. Όμως πολλά είναι βαριά και δημιουργούν ένα εφέ μάσκας ακόμα και αν βάλεις μόνο λίγο. Χρειάζονται ατελείωτο blending για να δείχνουν φυσικά. Εφόσον λοιπόν θα έχεις φροντίσει το δέρμα σου τόσο καλά, δεν χρειάζεσαι κάποιο βαρύ προϊόν αλλά ένα ελαφρύ.

9-4896001684_01.jpg

Ένα προϊόν που θα επιτρέπει στο δέρμα σου να φαίνεται και απλά θα τελειοποιεί το χρώμα του χωρίς να καμουφλάρει εντελώς. Το ιδανικό για εμάς είναι το FESTIVAL GLOW FRESH FEEL FOUNDATION SPF 30. Έχει άνετη αίσθηση, χαρίζει το πιο φυσικό αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ενώ παράλληλα σε προσέχει. Πως; Με το απαραίτητο SPF 30 που περιέχει, με τα αντιοξειδωτικά που επίσης περιέχει και με την ενυδάτωση που χαρίζει εξαιτίας του ειδικού συμπλέγματος κόκκινων φρούτων (καρπούζι, σπόρους lychee και μήλο) που περιλαμβάνει. Ε…. yum!!

Λοιπόν; Είσαι έτοιμη να αλλάξεις μόνο 3 πράγματα και για αντάλλαγμα να αποκτήσεις επιδερμίδα υπέροχη, χωρίς μακιγιάζ; Είναι ό, τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε μιας που δεν υπάρχει beauty genie!