Κάντε την επιδερμίδα σας κυριολεκτικά χαρούμενη

Κάντε την επιδερμίδα σας κυριολεκτικά χαρούμενη

Η δύναμη του νερού έχει κλειστεί σε μία κρέμα της Apivita.

H Aqua Vita είναι μία Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες, που έχει στην σύνθεση της λυγαριά και μέλι.

Η λυγαριά είναι πλούσια σε φυτο-ενδορφίνες, ενώσεις ανάλογες των β-ενδορφινών που παράγει ο οργανισμός μας όταν είμαστε χαρούμενοι, οι οποίες προσφέρουν αίσθηση ευεξίας, ευφορίας και τονώνουν τη διάθεση.

Γενικότερα η Aqua Vita ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, δηλαδή βελτιστοποιεί την ισορροπία των επίπεδων διάχυσης και εξάτμισης της υγρασίας της επιδερμίδας, διατηρώντας τη απαλή και ενυδατωμένη.

Ταυτόχρονα προστατεύει από την ηλικιακή ακτινοβολία και την περιβαλλοντική ρύπανση, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και προστασία από την πρόωρη γήρανση συμβάλλοντας στην αντίστασή της επιδερμίδας απέναντι στις επιθέσεις των εξωτερικών παραγόντων.

Έχει ισχυρή μαλακτική δράση και την αφήνει απαλή και αναζωογονημένη αφού πρόκειται ολιστική φροντίδα που συμβάλλει στην τόνωση, την αναζωογόνηση, την ευεξία και την ισορροπία του οργανισμού, απομακρύνοντας το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.