Ποιο προϊόν Αthonites δεν πρέπει να λείπει απο το νεσεσέρ των διακοπών, αναλόγως του προορισμού σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ποιο προϊόν Αthonites δεν πρέπει να λείπει απο το νεσεσέρ των διακοπών, αναλόγως του προορισμού σου

Ποιο προϊόν ATHONITES ταιριάζει σε κάθε ελληνικό νησί

Με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ήδη αρχίσει για τους περισσότερους, οι πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές είναι σχεδόν μια ανάσα μακριά. Και το νεσεσέρ που θα σας συνοδεύσει εκείνες τις ημέρες είναι σημαντικό να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον προορισμό που έχετε επιλέξει, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα με το μικρότερο δυνατό όγκο, είτε ετοιμάζετε ξέφρενες διακοπές γεμάτες διασκέδαση, είτε επιλέξετε ένα χαλαρό προορισμό. Με αυτήν την προσέγγιση, η ελληνική μάρκα Skincare & Wellness, Athonites, προτείνει τα δικά της summer must-have ανά προορισμό …

Ανάφη – Athonites Anti-Redness Soothing Care Cream

Small,Church,And,Sailboat,At,Anchor,In,The,Bay,On

Ένας τόπος «παρθένος» και απόκοσμος, η Ανάφη αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο με κρυστάλλινα νερά και ανέγγιχτες, παραδεισένιες παραλίες. Παραδομένη στον ήλιο του Αιγαίου και την αλμύρα της θάλασσας, η Ανάφη παραμένει ένα νησί μακριά από τους ρυθμούς της σύγχρονης ανάπτυξης και για το λόγο αυτό η επιδερμίδα των τουριστών χρειάζεται ακόμα περισσότερη φροντίδα.

Athonites_anti-redness-soothing-care-cream_1.png

Η Anti-Redness Soothing Care Cream, η κρέμα για ευαίσθητα δέρματα της σειράς Athonites Wellness, καταπραΰνει αποτελεσματικά από κάθε είδους ερεθισμούς, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ενώ προσφέρει αίσθηση άνεσης και εντατική ενυδάτωση σε αφυδατωμένες επιδερμίδες – αποτελεί επομένως έναν απαραίτητο καλοκαιρινό «σύμμαχο», έτοιμο να προσφέρει βοήθεια. Η υφή της είναι ανακουφιστικά πλούσια και κρεμώδης και απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μεταξένια, ανακουφιστική αίσθηση.

Aerial,Drone,Photo,Of,Beautiful,Paradise,Beach,Of,Afales,And

Ιθάκη – Athonites Soothe & Hydrate Face Mist

Το νησί του Οδυσσέα, απόλυτο σύμβολο της νοσταλγίας για την πατρίδα, προσφέρεται για βουτιές στις μικρές βοτσαλωτές του παραλίες και εξερεύνηση των υποθαλάσσιων τοπίων ανυπέρβλητης ομορφιάς, ενώ είναι ιδανικό για εξορμήσεις με σκάφος.

Athonites_soothe-and-hydrate_closed_1.png

Το ενυδατικό Soothe & Hydrate Face Mist, ένα έγχυμα άγριων βιολογικών βοτάνων και νερού από τις φυσικές πηγές του Όρους Άθω, της εταιρείας Athonites αποτελεί ένα απαραίτητο skincare αξεσουάρ για το νεσεσέρ των διακοπών, καθώς ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα που έχει αφυδατωθεί κάτω από τον ήλιο και τη ζέστη της Ιθάκης – ιδανικά, το συνδυάζετε με ένα ενδιαφέρον βιβλίο ξαπλωμένοι σε μια αιώρα για το απόλυτο vacation mode!

Φολέγανδρος – Athonites Hydrating Cooling Leg Gel

FOLEGANDROS.jpg

Λουσμένη από το φως του Αιγαίου, η Φολέγανδρος μαγεύει τον επισκέπτη με τις ξεχωριστές της παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά αλλά και την ανόθευτη αρχιτεκτονική των οικισμών της. Με τις περισσότερες παραλίες προσβάσιμες μόνο περπατώντας ή με ειδικά καραβάκια, η Φολέγανδρος αποτελεί έναν προορισμό που απαιτεί αρκετό περπάτημα.

Athonites_hydrating-cooling-legs-gel_1.jpg

Το Hydrating Cooling Leg Gel, το gel ανακούφισης για κουρασμένα πόδια της σειράς Athonites Wellness καταπραΰνει, δροσίζει και ανακουφίζει τα βαριά πόδια, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και παραδίδει επιδερμίδα ελαστική, γεμάτη ενέργεια, ενώ το φρέσκο άρωμα μέντας αναζωογονεί και το υπόλοιπο σώμα.

Κύθηρα – Athonites Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck

KY8HRA.jpeg

Η γενέτειρα της θεάς Αφροδίτης αποτελεί φέτος έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς – και όχι άδικα, καθώς τα Κύθηρα είναι γνωστά για τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές τους, τα γοητευτικά γραφικά χωριουδάκια και τις τοπικές νοστιμιές με βασική προέλευση την ελιά.

Athonites_protect-and-rescue-precious-oil_1.png

Με το λάδι αγριελιάς να αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά του Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck, το ισχυρό αυτό μείγμα 9 διαφορετικών ελαίων, αποτελεί την τέλεια, κοσμοπολίτικη προσθήκη στο νεσεσέρ των διακοπών, καθώς προστατεύει, αναζωογονεί και επανορθώνει εντατικά την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο και τη ζέστη των Κυθήρων.

1689077038671-591822354-ALONHSSOS.jpg

Αλόννησος – Athonites Anti-Fatigue & Restore Eye Cream

Ιδιαίτερη και εναλλακτική , η Αλόννησος είναι η «βασίλισσα» των Σποράδων. Με καταπράσινη βλάστηση και τιρκουάζ νερά, αποτελεί έναν προορισμό που ικανοποιεί πολλά γούστα – από χαλαρές οικογενειακές διακοπές, μέχρι διασκέδαση ως το πρωί στα γραφικά της bar, η Αλόννησος συγκινεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Athonites_anti-fatigue-and-restore-eye-cream_1.png

Το αποτέλεσμα των ξενυχτιών αντικατοπτρίζεται στην περιοχή των ματιών μας, και η Antifatigue and Restore Eye Cream, η κρέμα ματιών της εταιρείας Athonites είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, καθώς η δραστική της σύνθεση με εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ τριών διαφορετικών μοριακών βαρών, αναζωογονεί και καταπολεμά αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο από τα ξενύχτια.