Η βραδινή «ιεροτελεστία» που βάζει σε pause κάθε σκέψη που σε απασχολεί

Η βραδινή «ιεροτελεστία» που βάζει σε pause κάθε σκέψη που σε απασχολεί

Ένα αφρόλουτρο στο τέλος της ημέρας, μπορεί να κάνει θαύματα για την ψυχολογία μας και να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τη μέρα μας με τον πιο απολαυστικό τρόπο…

Τι είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλες με το τέλος της ημέρας; Να βάζουμε τη ζωή μας σε airplane mode. Να αποσυνδέουμε το κινητό και τον εαυτό μας από τον έξω κόσμο ώστε να περνάμε πραγματικά ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό μας. Πώς μπορούμε να απολαύσουμε άλλωστε ένα καυτό, χαλαρωτικό μπάνιο με το κινητό να κάνει μονίμως ήχους; Παρατήρησε την τελετουργία που ακολουθεί η πρωταγωνίστριά μας…

Το βράδυ η καθημερινότητα μπαίνει σε pause και το κινητό σε airplane mode. Η βρύση ανοίγει και το Dove αφρόλουρο Relaxing με γιασεμί & γάλα καρύδας αναλαμβάνει να την χαλαρώσει γλυκά. Ο πλούσιος αφρός του και το μεθυστικό άρωμα «σβήνουν» την κούραση και το μυαλό αδειάζει από τις σκοτούρες. Ενώ εκείνη απολαμβάνει τη χαλάρωση, η σύνθεση του Dove Relaxing με γιασεμί & γάλα καρύδας περιποιείται το δέρμα της χάρη στο ¼ ενυδατική κρέμα και την τεχνολογία που σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας της. Το αποτέλεσμα είναι φροντίδα, χαλάρωση και το τέλειο μέρος σε μία απαιτητική ημέρα.

Κάπως έτσι θα έπρεπε να κλείνει ο κύκλος της κάθε ημέρας και να ξεκινά η προετοιμασία μας για να ξεκινήσουμε από την αρχή την επόμενη: Με μία ιεροτελεστία αποσύνδεσης και χαλάρωσης. Με το κινητό μας σε airplane mode, μόνο τον ήχο του νερού να «χαϊδεύει» τα αυτιά μας και με το Dove αφρόλουτρο ως πρωταγωνιστή.

1702627580999-679794399-image003.jpg

Οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε το Dove πρωταγωνιστή του βραδινού μας ritual και όχι μόνο σε αυτή την έκδοση, με αυτό το άρωμα. Η γκάμα καθαρισμού και περιποίησης του Dove περιλαμβάνει πολλά αρώματα που αναλαμβάνουν να μας περιποιηθούν και να μας χαλαρώσουν, αρκεί να βρούμε το κατάλληλο για εμάς και τις ανάγκες μας.