Οι πιο sparkling επιλογές είναι στο boudoir σου τα φετινά Χριστούγεννα

Οι πιο sparkling επιλογές είναι στο boudoir σου τα φετινά Χριστούγεννα

Λάμψη, λάμψη και λίγη ακόμα λάμψη! Αυτό θα έχουμε αυτά τα Χριστούγεννα και το sparkle ξεκινά από το μπουντουάρ μας.

Μαύρη μάσκαρα, eyeliner, ρουζ, κραγιόν, το άρωμά μας, μία κρέμα… Το μπουντουάρ μας αποτελείται από τα απαραίτητα της κάθε ημέρας, όλο τον χρόνο. Οι γιορτινές ημέρες, ωστόσο, τα Χριστούγεννα, δεν είναι σαν όλες τις άλλες ημέρες. Είναι μία «μαγική» εποχή πασπαλισμένη με διαμαντόσκονη και αυτό θέλουμε να συμβεί στο μπουντουάρ μας. Θέλουμε να πασπαλιστεί με διαμαντόσκονη και να γεμίσει λάμψη. Λάμψη που θα κάνει κάθε εμφάνισή μας sparkling από τώρα μέχρι και το νέο έτος. Πώς θα γίνει αυτό; Υπάρχει ένα brand που κλείνει μέσα στα luxurious προϊόντα του αληθινή διαμαντόσκονη και φέτος τα Χριστούγεννα, θα γεμίσει το μπουντουάρ μας με τις πιο sparkling επιλογές.

1702908501681-293355574-image003.jpg

Με πούδρα από διαμάντι

Τα προϊόντα του brand Alûstre, περιέχουν τη- χαρακτηριστική στο brand- καινοτομία, Alûstre DiamondInfused™. Αυτό σημαίνει ότι, όλα τα προϊόντα χεριών και νυχιών Alûstre, είναι εμπλουτισμένα με πούδρα διαμαντιού, η οποία δεν ενισχύει μόνο την εμφάνιση, αλλά και αποδεδειγμένα την απόδοσή τους. Τα διαμάντια που καταλήγουν στις πολυτελείς συνθέσεις Alûstre, προέρχονται από πηγές ηθικής προέλευσης, από προμηθευτή με πάνω από 120 χρόνια αριστείας στην τήρηση διαδικασιών σύμφωνες με το σύστημα πιστοποίησης Kimberley Process, την Global Compact Act και τα ηθικά πρότυπα συναλλαγών.

1702908519732-100111281-image005.jpg

Με άρωμα Γαλλίας

Το brand Alûstre, μπορεί να είναι η κορυφαία επιλογή για τα άκρα μας, ο διαμαντένιος κόσμος του όμως δεν περιορίζεται εκεί. Η γκάμα προϊόντων του brand, περιλαμβάνει και μοναδικά αρώματα τα οποία παράγονται από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς στον κόσμο στην «Μέκκα» των αρωμάτων, την πόλη Grasse στη Γαλλία. Η «μύτη» πίσω από τις sparkling αρωματικές συνθέσεις Alûstre, είναι ο διάσημος Γάλλος αρωματοποιός Bertrand Duchaufour, ο οποίος δημιούργησε μοναδικά «μπουκέτα» που ζωντανεύουν τις έντονες αρωματικές παλέτες μέσα από την τέχνη της αρωματοποιίας.

https://www.instagram.com/reel/CzlESXTo-nW/

Οι πιο sparkling επιλογές

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη καταλάβει, το brand Alûstre είναι η τελευταία μας beauty εμμονή, και εκείνο που θα γεμίσει λάμψη το μπουντουάρ μας. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τις δικές μας χρωματικές επιλογές για το μανικιούρ και το πεντικιούρ των γιορτών, τις επιλογές μας για περιποίηση των χεριών και των νυχιών μας, καθώς και τις αρωματικές επιλογές που θα γεμίσουν λάμψη το μπουντουάρ και το δέρμα μας.

Το χρώμα των Χριστουγέννων

H χρωματική παλέτα Alûstre περιλαμβάνει δεκάδες επιλογές, για αυτά τα Χριστούγεννα όμως, επιλέξαμε έξι χρώματα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε σου εμφάνιση και να τη γεμίσουν διαμαντόσκονη.

Copy of Untitled Design - 1

Από αριστερά: Alûstre, στην απόχρωση 363M CREAMY AMETHYST. Alûstre στην απόχρωση Νο348M RICH CASSAVA

Αν βέβαια θέλεις κάτι άκρως χριστουγεννιάτικο, λαμπερό και chic μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για ένα Pure Frost Nail Ritual με την υπογραφή της Alûstre.

Τα απαραίτητα

Κανένα μανικιούρ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο base και top coat, και η Alûstre έχει τις πιο πολυτελείς προτάσεις, γεμάτες με τη λάμψη και τη δύναμη του διαμαντιού.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Από αριστερά: Alûstre, 055 BASE COAT. Alûstre, 000 TOP COAT. Alûstre, 010P TOP COAT.

Sparkling φροντίδα χεριών

Η υγεία των νυχιών και της επιδερμίδας των χεριών είναι το Α και το Ω για ένα πραγματικά sparkling μανικιούρ, όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών, αλλά και όλο τον χρόνο. Γι’ αυτό η Alûstre, δημιούργησε μία πλήρη ρουτίνα περιποίησης για τα χέρια, εμπλουτισμένη με πούδρα διαμαντιού και πολύτιμα συστατικά, που θα θρέψουν, θα δυναμώσουν και θα γεμίσουν λάμψη τα χέρια και τα νύχια μας.

1702908815978-80235189-image011.png

Από αριστερά: Alûstre, Hand Cream, με συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά . Alûstre, Cuticle Cream, με φόρμουλα αποκατάστασης και ενυδάτωσης. Alûstre, Nail Serum που αναζωογονεί και λειαίνει το νύχι και την επιδερμίδα. Alûstre, Nail Oil, η ιδανική λύση για λεπτά, ταλαιπωρημένα και αδύναμα νύχια και πετσάκια.

Άρωμα γιορτών

Το άρωμα είναι κάτι το πολύ προσωπικό και για το brand Alûstre είναι κάτι που δημιουργείται μετά από πολλή έρευνα και μόνο με τα αγνότερα συστατικά. Η αρωματική γκάμα SPECTRE της Alûstre, αποτελείται από 8 μοναδικά αρώματα, ιδανικά για να αναδείξουν κάθε χαρακτήρα και διάθεση. Μπορεί σαν τα δεις όλα με ένα κλικ εδώ.

1702908834263-45207485-image013.jpg

Ποιο είναι το δικό μας αγαπημένο; Με τεράστια δυσκολία διαλέξαμε εκείνο που μας θυμίζει περισσότερο Χριστούγεννα, αλλά λατρεύουμε και τις 8 αρωματικές συνθέσεις.

1702908845140-387657366-image015.jpg

Το Alûstre, SPECTRE 590 – 899 περιλάμβάνει νότες από λεμόνι, μέντα και κάρδαμο, βετιβέρ, γαρύφαλλο και πεύκο, σπόρους Τόνκα και βενζόη. Είναι ένα άρωμα που μυρίζει χειμώνα και Χριστούγεννα και θα το λατρέψεις!

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, για να δώσεις sparkling λάμψη στο μπουντουάρ σου αυτές τις γιορτές, ή απλά να ανακαλύψεις τι άλλο κρύβει ο διαμαντένιος κόσμος της Alûstre, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το επίσημο site: https://gr.alustre.com/ και εννοείται, δεν πρέπει να ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον λογαριασμό @alustre_official στο Instagram και να κάνεις like στη σελίδα @AlustreOfficial στο facebook.