Οι elegant επιλογές που αναβαθμίζουν κάθε γιορτινή εμφάνιση

Οι elegant επιλογές που αναβαθμίζουν κάθε γιορτινή εμφάνιση

Yπάρχουν μερικά key pieces που κάνουν κάθε Xmas look μας να δείχνει μοναδικό.

Η έμφυτη κομψότητα και η χάρη είναι κάτι σαν τα ανοιχτόχρωμα μάτια ή την επιδεξιότητα στις τέχνες… είναι αυταπόδεικτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να την τροφοδοτούμε με νέες παραστάσεις, καινούργια ενδιαφέροντα και φυσικά ρούχα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν το elegant style μας. Κάποια κομμάτια είναι «fixers» για τις γιορτινές εμφανίσεις μας και μπορούν να κάνουν ξεχωριστό ακόμα και το πιο basic σύνολο. Eίναι σαν τη σκηνή από το «O Διάβολος φορούσε Prada» όπου ο Stanley Tucci δίνει στην Anne Hathaway ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Jimmy Choo και της λέει πως τις χρειάζεται και ας μην το ξέρει. Τις χρειάζεται γιατί μπορεί να τις φορέσει με τα πάντα, παντού.

Όλα αυτά, λοιπόν, τα elegant και ταυτόχρονα ultra stylish κομμάτια που θα κάνουν πιο sophisticated και θα αναβαθμίσουν τα γιορτινά σου looks συγκεντρώσαμε παρακάτω και στα παρουσιάζουμε μαζί με styling tips ώστε να τα φορέσεις με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο. Ένα κλασικό κομμάτι, παραδείγματος χάριν, όπως μία δερμάτινη καπαρντίνα, μπορεί να φορεθεί τόσο τις γιορτές πάνω από ένα bodyconscious φόρεμα, όσο και τον υπόλοιπο χρόνο με jean και φούτερ, girly φούστα και πουλόβερκαι φυσικά ένα cool, minimal πλεκτό φόρεμα.

Μία διάφανη φούστα

Μία διάφανη, μαύρη φούστα δεν είναι τόσο sexy όσο φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση. Και αυτό γιατί μπορείς να τη φορέσεις πάνω από μαύρο leggings και μαζί με πουλόβερ και ένα κλασικό, μαύρο blazer. Aν βέβαια είσαι party girl, αυτό το fashion item είναι ό,τι πρέπει για μία fashion forward εμφάνιση πάνω από κορμάκι και over the knee boots.

1702909189486-488487352-image003.jpg

Ένα βελούδινο blazer

Σε bold ή κλασική (μαύρη, μπεζ, καφέ) απόχρωση ένα βελούδινο σακάκι είναι το απόλυτο κομμάτι για το power suit που δεν ήξερες ότι είχες ανάγκης τις φετινές γιορτές. Το πρωί το φοράς στο γραφείο με πουκάμισο και το βράδυ στην έξοδό σου με lingerie top ή bustier. Αν κάνει πολύ κρύο από πάνω του ρίξε το mannish coat σου. Σκέφτεσαι κάτι πιο elegant από αυτό το σύνολο;

1702909200406-164151289-image005.jpg

Mία πλεκτή ζακέτα

Kομμάτι pass-partout! H πλεκτή ζακέτα, aka cardigan, είναι το αντικείμενο του πόθου για κάθε nerdy girl εκεί έξω αλλά την ίδια στιγμή είναι και κομβικό item για όσες αγαπούν τις σοφιστικέ και cozy εμφανίσεις με ένα twist. Όπου twist εσύ βάλε μία δερμάτινη φούστα, ένα tweed παντελόνι, ένα lingerie φόρεμα, ακόμα και παντελόνι φόρμας με fur coat από πάνω. Η μάλλινη ζακέτα είναι το must wear ρούχο των φετινών εορτών. Αδιαμφισβήτητα.

1702909209702-722234521-image007.jpg

Μία δερμάτινη καπαρντίνα

Αυτό το «Matrix» πανωφόρι έχει κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κλασικά για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Αν θες, λοιπόν, και εσύ να κάνει μία elegant αλλά ταυτόχρονα fashionable εμφάνιση τα φετινά Χριστούγεννα, αντικατέστησε το κλασικό καφέ παλτό σου με μία καπαρντίνα σε γήινες αποχρώσεις και λάμψε μέσα στην quiet luxury αισθητική που πρεσβεύεις.

1702909217472-779020244-image009.jpg

Ένα μαύρο καπέλο

Μπορεί να φαίνεται εκκεντρική επιλογή αλλά ένα πλατύγυρο καπέλο φέρνει μία old school φινέτσα στις καθημερινές σου -και όχι μόνο- εμφανίσεις. Συγκεκριμένα μπορεί να φορεθεί με ένα long coat και γάντια σε μία επίσημη, πρωινή περίσταση αλλά και με ένα ladylike, midi φόρεμα σε μία βραδινή.

1702909225626-218265013-image011.jpg

Δώσε σε κάθε σου εμφάνιση ένα διαχρονικό touch φινέτσας και εκλεπτυσμένου στυλ φορώντας ταυτόχρονα τα ρούχα που σε εκφράζουν και σε κολακεύουν. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο elegant από το να νιώθουμε ο εαυτός μας μέσα στις ενδυματολογικές επιλογές μας.

Ένα λαμπερό μπρόνζερ

Ναι, πολύ σωστά διάβασες! Ένα bronzer θα δώσει ζεστασιά στην όψη σου, πράγμα απαραίτητο για κάθε ολοκληρωμένο outfit. Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα bronzer όπως το Alûstre DiamondInfused™, The Original Bronzer στην απόχρωση Νο390R Dusk Almond, τότε με μία πινελιά έχεις τέλειο χρώμα και λάμψη διαμαντιών.

1702909232668-702061974-image013.png

Βλέπεις, το Alûstre DiamondInfused™ Bronzer περιέχει πούδρα διαμαντιών γι' αυτό σου χαρίζει χρώμα και εκτυφλωτική, γιορτινή λάμψη με ένα πέρασμα.

Βελτιώνοντας την υφή και τη φωτεινότητα του δέρματος με την απαλή του εφαρμογή και την αψεγάδιαστη λάμψη που προσφέρει. Απομακρύνει τις ατέλειες και δημιουργεί ένα τέλειο αποτέλεσμα, προσφέροντας διαρκή λάμψη και καθαρότητα χρώματος μέσα από μια αίσθηση μεταξένιας απαλότητας.