BAFTA 2024: Περίτεχνοι κότσοι και λαμπερά μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί - Τα ιδιαίτερα beauty looks

Ευαγγελία Αλπίδου
BAFTA 2024: Περίτεχνοι κότσοι και λαμπερά μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί - Τα ιδιαίτερα beauty looks

Lily Collins(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Η Emma Stone και η Naomi Campbell ήταν μερικές από τις stars που έλαμψαν στο red carpet.

Αυτή τη στιμγή που μιλάμε πραγματοποιείται στο Royal Albert Hall του Λονδίνου η λαμπερή απονομή των 77ων Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστά και ως BAFTA. Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου στην αγγλική πρωτεύουσα. Ίσως το τελευταίο «σημαντικό» χαλί πριν τα φετινά Oscars.

Poor Things: Η Nadia Stacey, hair & makeup designer της ταινίας, μας μίλησε αποκλειστικά

Britain Bafta Masks

A bronze BAFTA mask (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Το κόκκινο χαλί «άστραψε» στο Royal Albert Hall

Εκτός όμως από το σινεφίλ ενδιαφέρον μας, ως beauty addicts, το βλέμμα μας είναι στραμμένο στις όμορφες και εντυπωσιακές εμφανίσεις των αγαπημένων stars που έκαναν red carpet. Στα BAFTA 2024, λοιπόν, δεν έλειψε το glam με τις celebrities να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ειδικά στο κομμάτι της ομορφιάς.

Super chic μακιγιάζ, εντυπωσιακά χτενίσματα, φλογερά κόκκινα κραγιόν και τολμηρά smokey eyes ήταν οι πρωταγωνιστές στα beauty looks των stars στο red carpet.

BAFTA: 10 υπέροχα χτενίσματα και μακιγιάζ που έχουν μείνει στην ιστορία

2024 EE BAFTA Film Awards - Arrivals

Emma Stone (Photo by John Phillips/Getty Images)

Υπήρχαν, ωστόσο, μερικές stars που ξεχωρίσαμε, όπως η Emma Stone με χαμηλό κότσο, έντονα, τοξωτά φρύδια και ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν που ταίριαζε με την peach fuzz απόχρωση του φορέματός της.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Red Carpet

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Όπως επίσης και η Naomi Campbel με το εμβληματικό κοντό καρέ με αφέλειες, τούλι στα μαλλιά και έντονο cat eye και η Rosamund Pike με τον απαράμιλλης κομψότητας κότσο της και το σκούρο ροζ κραγιόν της.

Δες αναλυτικά στην παρακάτω gallery όλα τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των BAFTAs Awards και άρχισε από τώρα να μετράς αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά των Oscars την Κυριακή στις 10 Μαρτίου. Enjoy Queen!