Γιατί να επιλέξεις vegan προϊόντα ομορφιάς; 6 items που αξίζει να δοκιμάσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Γιατί να επιλέξεις vegan προϊόντα ομορφιάς; 6 items που αξίζει να δοκιμάσεις

Τα vegan προϊόντα ομορφιάς δεν περιέχουν συνθετικές, χημικές ουσίες, ενώ φτιάχνονται με φυσικά συστατικά και βότανα.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα brand ομορφιάς στρέφονται προς τη δημιουργία των vegan προϊόντων. Δηλαδή, προϊόντα που δεν περιέχουν καθόλου ζωικά συστατικά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα καλλυντικά δεν παράγονται από ζώα ή από ζωικά χαρακτηριστικά, όπως είναι το κερί μέλισσας, το μέλι και η κερατίνη.

Αναρωτιέσαι γιατί δεν κρατάει το μακιγιάζ σου; 8 primer για σταθερό αποτέλεσμα

Τα vegan προϊόντα ομορφιάς δεν περιέχουν συνθετικές, χημικές ουσίες, ενώ φτιάχνονται με φυσικά συστατικά και βότανα. Προσοχή! Τα καλλυντικά που προέρχονται από φυσικά υλικά δεν είναι απαραίτητα vegan. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιο προϊόν να περιέχει κατά 98% φυσικά συστατικά, αλλά αυτό το 2% που απομένει μπορεί να περιέχει ζωικά παράγωγα τα οποία δεν είναι vegan.

Τα vegan προϊόντα δεν περιέχουν χημικά

Herrera-bks-S24-022.jpg

Τα vegan προϊόντα δεν κάνουν μόνο καλό στο περιβάλλον, κάνουν και στον οργανισμό μας, καθώς δεν περιέχουν χημικά. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό πριν αγοράσεις ένα vegan beauty item να διαβάσεις προσεκτικά τα συστατικά, γιατί κάποια vegan προϊόντα μπορεί να έχουν πρόσθετα χημικά στοιχεία τα οποία δεν καθιστούν το προϊόν 100% vegan.

Κάνε, λοιπόν, την αρχή και προστάτευσε ακόμα περισσότερο το περιβάλλον και την υγεία σου, επιλέγοντας vegan καλλυντικά. Όπως θα δεις παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά vegan προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου. Μία δοκιμή θα σε πείσει! Εμείς λατρεύουμε να τα χρησιμοποιούμαι ξανά και ξανά. Το ΣΚ είναι προ των πυλών, πάρε τη φίλη σου και πήγαινε για shopping therapy να δοκιμάσεις το καθένα από κοντά!

FENTY-BEAUTY-Eaze-drop-Foundation.png

FENTY BEAUTY, EAZE DROP FOUNDATION

Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στις ατέλειες! Χάρισε στην επιδερμίδα σου μία ομοιόμορφη βάση.

NYX-PROFESSIONAL-THE-MARSHMELLOW-SMOOTHING-PRIMER.png

NYX PROFESSIONAL, THE MARSHMELLOW SMOOTHING PRIMER

Το must προϊόν που θα χαρίσει διάρκεια στο μακιγιάζ σου. Αυτό το primer διαθέτει απαλή, αέρινη υφή και γίνεται εντελώς διάφανο όταν στεγνώνει, κάνοντάς το κατάλληλο για κάθε τόνο επιδερμίδας.

THE-BODY-SHOP-OLIVE-SOAP.png

THE BODY SHOP, OLIVE SOAP

Απόλαυσε ένα καυτό ντους με το απόλυτο μεσογειακό άρωμα. Αυτό το σαπούνι διαθέτει φυτική βάση που χαρίζει την πιο απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα χάρη στο βιολογικό ελαιόλαδο.

THE-ORDINARY-NIACIMANIDI.jpg

THE ORDINARY, NIACINAMIDE 10% + ZINC 1%

Αυτός ο ορός προσώπου διαθέτει συμπυκνωμένη vegan σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνες και μέταλλα τα οποία είναι ιδανικά για την καταπολέμηση των ατελειών και των ερεθισμών της επιδερμίδας.

BYOMA-Moisturizing-Gel-Cream.png

BYOMA, MOISTURIZING GEL CREAM

Αυτός ο απαλός ορός προσώπου εξισορροπεί τις επιδερμίδες με τάση ακμής, ενώ παράλληλα καταπραϋμένη το ερεθισμένο δέρμα.

RARE-BEAUTY-Soft-Pinch-Liquid-Blush.png

RARE BEAUTY, SOFT PINCH LIQUID BLUSH

Πρόκειται για ένα ανάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαρίσει υγιή και ανάλαφρη όψη στα ζυγωματικά, αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου.