Στην gift list μας: η συλλεκτική Creme de Corps της Kiehl's

Στην gift list μας: η συλλεκτική Creme de Corps της Kiehl's

Έχει την υπογραφή του διάσημου pop artist, Kenny Scharf και όλα τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα παιδιά 

Ένα από τα "σημεία" πως τα Χριστούγεννα είναι εδώ, είναι και οι συλλεκτικές κρέμες σώματος Creme de Corps που τραβούν τα βλέμματα στα corners της Kiehl's, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια φιλοτεχνούνται από τον Jeff Koons και είναι απλά υπέροχες!


Φέτος, την αποστολή ανέλαβε ο διάσημος νεοϋορκέζος pop artist, Kenny Scharf, ο οποίος με τα χαρακτηριστικά πλασματάκια του μεταμορφώνει τις προσόψεις διάσημων κτιρίων αλλά και τις γειτονιές υποβαθμισμένων αστικών περιοχών. Υποστηρίζοντας οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για να δημιουργούν ασφαλέστερα και πιο βιώσιμα περιβάλλοντα για τα παιδιά, και αυτά τα Χριστούγεννα η Kiehl's συνεχίζει τη φιλανθρωπική της παράδοση με την 4η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Creme de Corps από τις πωλήσεις της οποίας το 100% των καθαρών κερδών θα διατεθεί προς όφελος περισσότερων από 400 πρωτοβουλιών υπέρ των παιδιών σε όλο τον κόσμο.


O Kenny Scharf "ντύνει" λοιπόν τις συλλεκτικές συσκευασίες της Creme de Corps με το εντυπωσιακό, πολύχρωμο έργο του, Globo Mundo, «ένα έργο που αναπαριστά όλο τον κόσμο, την υδρόγειο. Αυτή η εφαρμογή της τέχνης μου είναι εμπνευσμένη από την Kiehl's, τους πελάτες της και το έργο της εταιρείας στις κοινωνίες όλου του κόσμου» λέει ο ίδιος και προσθέτει: «Η συνεργασία μου με την Kiehl's προς όφελος φιλανθρωπικών ιδρυμάτων για παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι τεράστια ικανοποίηση να ξέρεις ότι το έργο σου θα επηρεάσει νεαρά κορίτσια και αγόρια σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Η Kiehl's μου παρέχει ένα όχημα για να μοιραστώ τις πεποιθήσεις μου, προβάλλοντας αξιόλογους σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Μαζί, κάνουμε τη διαφορά, με κάθε μπουκάλι της Creme de Corps.»


Η φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή Creme de Corps, με την ετικέτα περιορισμένης έκδοσης που έχει σχεδιάσει ο Kenny Scharf περιλαμβάνει: την κλασική Creme de Corps, το πιο ενυδατικό προϊόν σώματος της Kiehl's που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και διακριτικά αρωματισμένη και την Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter, με πλούσια αλλά αέρινη υφή, 24ωρη ενυδάτωση και ένα υπέροχο,πολυτελές άρωμα.