Αισθανθείτε βασιλιάδες & βασίλισσες με τη γαλαζοαίματη φροντίδα Kings & Queens

Αισθανθείτε βασιλιάδες & βασίλισσες με τη γαλαζοαίματη φροντίδα Kings & Queens

Τολμηροί θαλασσοπόροι άλλης εποχής, μυθικά τέρατα και το εξωτικό άρωμα της καρύδας, όλα μέσα στο αφρόλουτρο Mythical Cuca Coconut που σας μεταφέρει νοερά σε άλλα μέρη.

Σε ένα από τα μακρινά τους ταξίδια, το πλήρωμα του περιβόητου θαλασσοπόρου Βάσκο Ντε Γκάμα αντίκρισε για πρώτη φορά τους ζουμερούς καρπούς του φοίνικα, τις γνωστές καρύδες, και τις ονόμασε «coco», καθώς τα τρία «μάτια» τους θύμιζαν την τρομακτική μορφή του μυθικού τέρατος Cuca, που απαντάται στην ισπανική και πορτογαλική παράδοση. To φοβερό αυτό τέρας «ζει» ακόμα στην Πορτογαλία και κάθε χρόνο, όπως υπαγορεύει το έθιμο, «παλεύει» με τον Άγιο Γεώργιο, ώστε ο νικητής να καθορίσει την τύχη της ετήσιας σοδειάς.

Τα Kings & Queens απομυθοποίησαν το τέρας και το έκλεισαν στο αφρόλουτρο Μythical Cuca Coconut. Δεν περιέχει mineral oils και parabens, ενώ είναι εμπλουτισμένo με το Royal Mix, ένα μίγμα με εκχυλίσματα από Ρόδι, Μπλε Αιγυπτιακό Λωτό και Μαλαχίτη. Το πορφυρό ρόδι, οικόσημο πολλών παλατιών, χάρη στο τελείωμά του που σχηματίζει μία φυσική κορώνα, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και βιταμίνη C. Το λουλούδι του μπλε λωτού, το πιο δημοφιλές αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο δόξας και αιώνιας ζωής για τους Θεούς και τους κοινούς θνητούς, περιέχει βιοφλαβονοειδή, όπως η κουερσετίνη και η ρουτίνη, ενώ έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Τέλος, οι Τσάροι της Ρωσίας χρησιμοποιούσαν το μαλαχίτη στο διάκοσμο των παλατιών - ένα ορυκτό που έχει σχετιστεί με ενέργεια, ευεξία και αρμονία, ενώ τονώνει και βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος.

Η σειρά Kings & Queens διατίθεται σε super markets, στα καταστήματα Hondos Center και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.