La Collection de Grasse: Μια εκπληκτική συλλογή αρωμάτων

La Collection de Grasse: Μια εκπληκτική συλλογή αρωμάτων

Η L'Occitane υπογράφει τέσσερα αρωματικά αριστουργήματα

Τα πιο πολύτιμα συστατικά, στους πιο elegant συνδυασμούς: η L'Occitane παρουσιάζει τη συλλογή αρωμάτων La Collection de Grasse που ταξιδεύει τις αισθήσεις με τέσσερα κοκτέιλ που συνεχίζουν την μεγάλη παράδοση της γαλλικής πόλης Grasse στην υψηλή αρωματοποιία.

Μανόλια από την Ανατολή, μαύρα μούρα από τη Νότια Γαλλία, πράσινο τσάι από την Ιαπωνία, πικρό πορτοκάλι από την Τυνησία, γιασεμί από την Grasse και την Αίγυπτο, περγαμόντο από την Ιταλία, βανίλια από τη Μαδαγασκάρη, νάρκισσος από την Γαλλία: εκλεκτές νότες φλερτάρουν μεταξύ τους στα πιο ενδιαφέροντα "ζευγάρια" από την Karine Dubreuil, μια από τις πιο ταλαντούχους αρωματοποιούς της εποχής μας. Ετερώνυμες ευωδιές που έλκονται με πάθος, συστατικά που αλληλοσυμπληρώνονται και εμπλουτίζουν το ένα το άλλο- σε αυτά τα ελιξίρια της La Collection de Grasse, όπου τίποτα δεν είναι απαγορευμένο. «Τα φυσικά εκχυλίσματα εκφράζονται με τον πιο αγνό, καθαρό τρόπο. Για να κάνεις ένα πραγματικά ενδιαφέρον άρωμα, δεν πρέπει να κάνεις κανέναν συμβιβασμό όσον αφορά στην επιλογή των συστατικών σου» λέει η Karine Dubreuil.

Η συλλογή αποτελείται από 4 Eau de Toilettes (Jasmine&Bergamot, The Vert&Bigarade, Magnolia&Mure, Vanille&Narcisse) που συνοδεύονται από το αντίστοιχο Body Milk, Shower Gel και Soap.

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα φορέσετε σωστά το highligther

Glossy eyes στο show Missoni: Πώς θα τα αντιγράψετε

Φτιάξτο μόνη σου: Γρήγορο scrub για το πρόσωπο