5 τροφές για να αποκτήσετε τη λάμψη των μαλλιών της Kate Middleton

5 τροφές για να αποκτήσετε τη λάμψη των μαλλιών της Kate Middleton

Τι να τρώτε για λαμπερά και ανάλαφρα μαλλιά

Και ποια γυναίκα δεν έχει ζηλέψει τα πλούσια λαμπερά μαλλιά της Kate Middleton. Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε μακριά και υγιή μαλλιά τότε θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας.

Το τι θα φάτε είναι το ίδιο σημαντικό με τα προϊόντα που επιλέγετε να βάλετε στα μαλλιά σας. Εμείς σας προτείνουμε τις πέντε τροφές εκείνες που εγγυώνται λαμπερά μαλλιά.

Σολομός: Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες και βιταμίνη D – μιας βιταμίνης ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των μαλλιών ενώ περιέχει Ωμέγα -3. Το σώμα χρειάζεται αυτά τα λιπαρά οξέα για την ανάπτυξη των μαλλιών ενώ τα κρατούν ενυδατωμένα.

Καρύδια: Είναι οι μοναδικοί ξηροί καρποί που περιέχουν υψηλά επίπεδα Ωμέγα-3. Είναι επίσης γεμάτα από βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην προστασία των μαλλιών σας από τον ήλιο. Επίσης διαθέτει και βιοτίνη, η οποία εμποδίζει την απώλεια των μαλλιών

Αυγά: Τα αυγά είναι μια μεγάλη πηγή πρωτεϊνης, η οποία βοηθά στην αντικατάσταση των τριχών από την καθημερινή απώλειά. Περιέχουν σίδηρο, το οποίο είναι ζωτικής σημασία για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών καθώς βοηθά τα κύτταρα να μεταφέρουν οξυγόνο στους θύλακες των τριχών. Το να έχετε μικρή ποσότητα σιδήρου μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια μαλλιών.

Σπανάκι: Είναι γνωστό πώς το σπανάκι αποτελεί μεγάλη πηγή σιδήρου. Επίσης περιέχει β- καροτένιο, φυλλικό οξύ και βιταμίνη C, τα οποία όλα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υιών θυλακίων των μαλλιών ενώ βοηθά στο να λιπαίνονται καλά οι τρίχες. Η βιταμίνη C είναι πολύ σημαντική για την βελτίωση στο τριχωτό της κεφαλής ενώ η έλλειψη μπορεί να οδηγήσει στο σπάσιμο της τρίχας.

Γιαούρτι: Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και βιταμίνη B5 μια βιταμίνη που συχνά αναφέρεται στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Επίσης περιέχει βιταμίνη D, η οποία βοηθά στο να κρατήσετε τα θυλάκια της τρίχας υγιή.


Διαβάστε επίσης:

Eπιχείρηση γερά νύχια: Φτιάξε μόνη σου λαδάκι για θρέψη και ενυδάτωση

3 κακές συνήθειες που δεν έχουν οι fit άνθρωποι

Πείτε αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά!