Νιώθεις τα μαλλιά σου άγρια και θαμπά; 6 λαδάκια που θα επαναφέρουν την χαμένη λάμψη

Ευαγγελία Αλπίδου

Κι όμως τα λαδάκια μαλλιών είναι και για ξηρά και για λιπαρά μαλλιά.

Ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζομαι ποτέ από το νεσεσέρ μου, είναι το λαδάκι μαλλιών. Η αλήθεια είναι πώς οι απόψεις διίστανται για το συγκεκριμένο προϊόν. Άλλες το θεωρούν υπεύθυνο το ότι λαδώνει τα μαλλιά τους, ενώ άλλες το επιλέγουν συνεχώς στην καθημερινότητά τους. Εγώ επιλέγω να το εφαρμόζω σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, γιατί χαρίζει μία απαλή και λεία υφή που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο προϊόν.

Το «Plush Bob» είναι το κούρεμα που δίνει extra όγκο στα μαλλιά

Επιπλέον, τα λαδάκια είναι εξαιρετική επιλογή για το styling των μαλλιών. Αποτρέπουν τα μαλλιά να φριζάρουν, ενώ χαρίζουν extra προστασία. Εμένα αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι το ότι αφήνουν μία απίστευτη μυρωδιά, η οποία κάνει τα μαλλιά να μοσχοβολάνε συνεχώς μέσα στην μέρα. Με κάθε κίνηση που κάνω ή κάθε φορά που πιάνω τα μαλλιά μου επάνω, νιώθω να διαχέεται στον χώρο μία απίστευτη φρεσκάδα.

350691196_1468648430576023_5011057826417773231_n.jpg

@maryphillips

Τα λαδάκια μαλλιών είναι ιδανικά για ξηρά μαλλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και γυναίκες που έχουν λιπαρά μαλλιά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν είναι να εφαρμόσουν λίγο από το προϊόν στις άκρες των μαλλιών, αποφεύγοντας τη ρίζα.

Hair trend! Το «Fox cut» είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

Το hair oil είναι το must have προϊόν το οποίο θα ενυδατώσει και θα επαναφέρει την λάμψη των μαλλιών σου μετά τις διακοπές. Το θαλασσινό νερό, το χλώριο τις πισίνας και η ακτινοβολία του ήλιου ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα μαλλιά. Το boost που χρειάζονται κρύβεται στα συστατικά που έχουν τα λαδάκια μαλλιών.

Και επειδή δεν θα σε άφηνα έτσι... Παρακάτω σου έχω ετοιμάσει μία gallery με τα καλύτερα και πιο ενυδατικά λαδάκια που εγώ επιλέγω ξανά και ξανά.

Shopping Time:

4 εύκολα tips για να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου στην παραλία