4 εύκολα tips για να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου στην παραλία

Ευαγγελία Αλπίδου

Με τα αυτά τα tips θα αργήσεις πολύ να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο. 

Οι διακοπές είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να ξεχάσεις το άγχος της καθημερινότητας και να ξεκουραστείς. Μέσα σε όλα αυτά, είναι σημαντικό όμως να φροντίζεις την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου, για να συνεχίσουν να σφύζουν από υγεία και λάμψη ακόμη και στις διακοπές.

8 αδιάβροχα προϊόντα για να μην «λιώνει» το μακιγιάζ σου στην παραλία

https://www.instagram.com/p/CrKxazQSYap/

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν ένα refresh στην εμφάνισή τους και συγκεκριμένα στα μαλλιά τους πριν τις καλοκαιρινές διακοπές... Η αλλαγή αυτή μπορεί καμιά φορά να τους κοστίσει λίγο παραπάνω και να είναι σαν να πέταξαν τα λεφτά τους στα βάθη του Ωκεανού. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί τα βαμμένα μαλλιά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζονται περιποίηση και φροντίδα.
Μην ανησυχείς! Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά εύκολα tips που μπορείς να ενσωματώσεις στο πρόγραμμα των διακοπών, τα οποία θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και θα παρατείνουν ακόμη περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σου.

Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποια είναι τα tips που θα προστατέψουν τα μαλλιά σου από τις εξωτερικές επιθέσεις και θα τα βοηθήσουν να διατηρήσουν την λάμψη τους.

Χρησιμοποίησε μάσκα μαλλιών

1691992553929-652030462-L'Oreal-Professionnel-Serie-Expert-Vitamino-Color.png

L’OREAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT VITAMINO COLOR

Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και το θαλασσινό νερό, μπορούν να κάνουν τα μαλλιά θαμπά και να χάσουν το όμορφο λαμπερό χρώμα τους. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, η μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά, είναι το beauty προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ. Μερικά από αυτά τα οποία προσφέρει η μάσκα μαλλιών:

  • παρατείνει τη διάρκεια ζωής του χρώματος
  • τα μαλλιά γίνονται απαλά
  • επαναφέρει την λάμψη
  • ενώ χαρίζει μία φυσική και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Εφάρμοσε την μάσκα μαλλιών σε υγρά μαλλιά, λουσμένα με σαμπουάν. Άφησε το χρόνο που αναφέρεται στη συσκευασία έτσι ώστε να δράσει η μάσκα και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά.

Χρησιμοποίησε αντηλιακό λάδι μαλλιών

1691992654890-9354470-APIVITA-Bee-Sun-Safe-Enydatiko-Ladi-Malliwn-Me-Anthliaka-Filtra.png

APIVITA BEE SUN SAFE FILTRES HAIR OIL

Το αντηλιακό λάδι μαλλιών πρέπει να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, αρωματισμένα και χαρίζει ένα λαμπερό καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Με τα αντηλιακά φίλτρα που διαθέτει, προστατεύει και διατηρεί τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών. Επίσης, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

pexels-helena-i-2867899.jpg

Ξέπλυνε τα μαλλιά μετά τη βουτιά στη θάλασσα

Μετά τη βουτιά σου στη θάλασσα, είναι σημαντικό να ξεπλύνεις καλά τα μαλλιά σου από το θαλασσινό νερό ή το χλώριο της πισίνας. Το αλάτι της θάλασσας σε συνδυασμό με τις ακτίνες του ήλιου, αφυδατώνει και ξηραίνει τα μαλλιά, ενώ στη συνέχεια χάνουν την λάμψη και το πλούσιο χρώμα τους.

Απέφυγε τα θερμαντικά εργαλεία styling

Το καλοκαίρι είναι μία καλή περίοδος για να αφήσεις τα μαλλιά να ξεκουραστούν από τα θερμαντικά εργαλεία styling, που μπορεί να χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Αντί να χρησιμοποιήσεις την πρέσα ή το ψαλίδι μαλλιών, πιάσε τα μαλλιά σου μία ωραία αλογοουρά ή χρησιμοποίησε ένα hair clip και να είσαι σίγουρη πως θα παρατείνεις με αυτό τον τρόπο, το χρόνο για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Ακολούθησε τα παραπάνω tips και θα μας θυμηθείς!