Όλα τα sos προϊόντα ομορφιάς για τη βαλίτσα διακοπών (hint: δεν μιλάμε μόνο για κρέμες και μάσκες)

Ευαγγελία Αλπίδου
Όλα τα sos προϊόντα ομορφιάς για τη βαλίτσα διακοπών (hint: δεν μιλάμε μόνο για κρέμες και μάσκες)

Αυτά τα προϊόντα να είσαι σίγουρη πως θα σε σώσουν στα «δύσκολα»!

Είμαι σίγουρη, ότι στην βαλίτσα των διακοπών σου έχεις προσθέσει καφτάνια, φορέματα και μαγιό στα πιο έντονα χρώματα και prints. Αν μπορούσες να μεταφέρεις όλη την ντουλάπα σου θα το έκανες! Σε καταλαβαίνω όμως και εγώ κάθε φορά που ετοιμάζω την βαλίτσα των διακοπών μου, το ίδιο δίλημμα με πιάνει... τι να πρωτοδιαλέξω; Μετά από ώρες, εφόσον βρήκες τι θα πάρεις μαζί σου, σειρά έχουν τα beauty products... Εκεί εγώ, ως beauty editor σπαταλάω την περισσότερη μου ώρα.

229861456_3065780270415529_2230263604534346843_n.jpg

@ebonylet

Αυτά είναι τα hot χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο του 2023

Αφού βρήκες τι θα πάρεις είσαι έτοιμη να κλείσεις τη βαλίτσα σου. Είσαι όμως σίγουρη ότι δεν ξέχασες κάτι; Κι όμως! Υπάρχουν κάποια sos προϊόντα ομορφιάς τα οποία πρέπει πάντα να υπάρχουν μέσα στη βαλίτσα. Με αυτά οτιδήποτε κι αν συμβεί θα είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις, χωρίς να σου χαλάσει τίποτα τις διακοπές σου. Είσαι έτοιμη να μάθεις για τα προϊόντα που θα σε βγάλουν από τα δύσκολα;

Αναπλαστική κρέμα

LA-ROCHE-POSAY-Cicaplast-Baume-B5+.png

LA ROCHE-POSAY, CICAPLAST BAUME B5+

Η αναπλαστική κρέμα καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα από τους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση στον ήλιο, τυχόν τσιμπήματα και περιοχές που παρουσιάζουν ξηρότητα. Η αναπλαστική κρέμα χαρίζει ανακούφιση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Νομίζω, μπορείς να καταλάβεις την αξία που έχει για το νεσεσέρ των διακοπών.

After Sun

NIVEA-AFTER-SUN-ENYDATIKO-GALAKTWMA-ME-ALOE-VERA.png

NIVEA AFTER SUN ALOE VERA

Το αντηλιακό έχουμε μάθει να μην λείπει από την τσάντα μας, για το after sun ισχύει όμως το ίδιο; Το after sun είναι η κρέμα που χρησιμοποιείται για μετά τον ήλιο. Απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα για όλη την ημέρα. Η ειδική σύνθεσή του διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αφήνει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση. Επίσης, βοηθάει στο να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

Τσιρότα

HANSAPLAST-Universal-Water-Resistant-Strips.png

HANSAPLAST, UNIVERSAL WATER RESISTANT STRIPS

Μπορεί τα καινούργια πέδιλα που πήρες να σε χτυπήσουν. Γιατί να σου χαλάσει αυτό τις διακοπές σου; Πρόσθεσε στην τσάντα σου τσιρότα και να είσαι σίγουρη πως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Εντομοαπωθητικό

FREZYDERM-Crilen-Anti-Mosquito-Plus-Spray-20percent.png

FREZYDERM, CRILEN ANTI-MOSQUITO PLUS SPRAY 20%

Ένα από τα πράγματα που μισούμε τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα κουνούπια. Εκτός το ότι προκαλούν απίστευτη φαγούρα, δημιουργούν και τεράστιες κοκκινίλες πάνω στην επιδερμίδα. Στην αγορά μπορείς να βρεις εντομοαπωθητικά με ελαφρύ μυρωδιά, χωρίς να αλλοιώνεται το άρωμά σου.

Υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης

GARNIER-SKINACTIVE-HYALURONIC-CRYO-JELLY-YFASMATINH-MASKA-PROSWPOY-ME-YFH-TZEL.png

GARNIER, SKINACTIVE HYALURONIC CRYO JELLY

Οι υφασμάτινες μάσκες ενυδάτωσης εκτός το ότι δεν πιάνουν καθόλου χώρο στο νεσεσέρ, χαρίζουν αυτό το boost ενυδάτωσης που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας.

5 ενυδατικές μάσκες που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου το καλοκαίρι