Editor’s Choice: 7 αντηλιακά προσώπου για τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα παρακάτω αντηλιακά απορροφώνται γρήγορα και χαρίζουν απίστευτη λάμψη και προστασία στο δέρμα.

Οι μετεωρολόγοι είπαν ότι αυτό το σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες θα «αγγίξουν» κόκκινο. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το άρθρο, μπορεί να βρίσκεσαι ήδη σε μία ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα. -Να ήξερες πόσο σε ζηλεύω! Το αντηλιακό, λοιπόν, είναι το must have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου.

Βέβαια, όπως έχω πει πολλές φορές ξανά και ξανά η αντηλιακή προστασία δεν είναι μόνο για τη θάλασσα. Το αντηλιακό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται καθημερινά χειμώνα και καλοκαίρι με βροχή και ήλιο και τις 365 μέρες τον χρόνο.
-Να θυμάσαι ότι ο ήλιος είναι πάντα στη θέση του!

https://www.instagram.com/p/C3PopFdvlP0/

Έρευνες, μάλιστα έχουν αναφέρει ότι οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μπορούν να εισχωρήσουν από την αντανάκλαση των τζαμιών και σε συνδυασμό με το blue light που εκπέμπουν οι οθόνες των υπολογιστών, να συμβάλουν σε βάθος χρόνου στην εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, τώρα γιατί έχει «μαλλιάσει» η γλώσσα μου για το πόσο αναγκαίο και σημαντικό είναι το αντηλιακό στην καθημερινότητά μας.

Μπορεί το dry brushing να μειώσει την κυτταρίτιδα; Plus, το scrub και η κρέμα που θα χρειαστείς

Πριν βγεις, λοιπόν, από το σπίτι σου εφάρμοσε σε καθαρή επιδερμίδα την αντηλιακή κρέμα και χάρισε στο δέρμα σου προστασία και λάμψη. Ωστόσο, αν βρίσκεσαι στη θάλασσα ή σε εξωτερικό χώρο μην ξεχνάς να κάνεις ένα refresh στο αντηλιακό του προσώπου σου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μου αντηλιακά προσώπου, τα οποία απορροφώνται γρήγορα και χαρίζουν απίστευτη λάμψη και προστασία στο δέρμα. Ρίξε μία ματιά... Happy weekend!

Glazed donut ή Milky white; Όλες οι αποχρώσεις για καθαρό manicure ιδανικό για κάθε επιδερμίδα