Εύκολη και ριζική αποτρίχωση στο σπίτι

Εύκολη και ριζική αποτρίχωση στο σπίτι

Το γνωρίζεις σίγουρα ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι αποτρίχωσης. Πάμε να δούμε εκείνες που είναι εύκολες και αποτελεσματικές για να κάνεις στο σπίτι!

Η αποτρίχωση με τσιμπιδάκι, κερί ή ξυραφάκι μπορεί να σε βοηθάει να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα αυτό που περίμενες. Αν ψάχνεις για κάτι διαφορετικό για την προσωπική περιποίησή σου, οι αποτριχωτικές μηχανές μπορεί να είναι η μέθοδος που αναζητάς. Δες τις τελευταίες αφίξεις στις αποτριχωτικές μηχανές, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα και ετοιμάσου για λείο, σέξι δέρμα από την άνεση και την ευκολία του μπάνιου σου.

Αποτριχωτική μηχανή SE9-969V της Braun

Μια μηχανή για χρήση σε όλο το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενη, για να μην πέφτουν λεπτό οι επιδόσεις της, αλλά και πλήρως αδιάβροχη για να τη χρησιμοποιείς και στο ντους, ώστε να επωφελείσαι από το άνοιγμα των πόρων του δέρματος. Με αυτονομία 40 λεπτών, εξασφαλίζει τον χρόνο που χρειάζεσαι για να αποτριχώσεις πρόσωπο και σώμα χωρίς διακοπή για επαναφόρτιση. Διαθέτει κινούμενη κεφαλή, για να προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος καλύπτοντας με ευκολία τα περισσότερα σημεία. Η απουσία καλωδίου σου παρέχει ευελιξία κινήσεων, ενώ γλυτώνεις και από την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Οι τσιμπίδες MicroGrip που διαθέτει αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες, πριν κάνουν… αισθητή την παρουσία τους στο δέρμα σου και έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένεις ολόκληρες εβδομάδες για την επόμενη αποτρίχωση. Περιλαμβάνει διαφορετικές κεφαλές για το πρόσωπο και την ευαίσθητη περιοχή, ενώ διαθέτει και εξάρτημα μασάζ για τόνωση της κυκλοφορίας. Επιπλέον, με τα βουρτσάκια περιποίησης προσώπου αφαιρείς ρύπους και μακιγιάζ αποτελεσματικά. Μία συσκευή, πολλές επιλογές! Με δύο ρυθμίσεις ταχύτητας, επιλέγεις την ιδανική σύμφωνα με την ευαισθησία του σημείου που θες να αποτριχώσεις.

Philips Αποτριχωτική Μηχανή BRI920/00

Η Philips κατάφερε να μεταφέρει την επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι. Η BRI920/00 με την επαγγελματική τεχνολογία IPL επιτρέπει εύκολη, ολοκληρωμένη και επαγγελματική χρήση στο σπίτι. Είναι απόλυτα ασφαλής και κατάλληλη για τα πόδια και το σώμα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Κρατάς αυτό το… μαγικό gadget κάθετα και όταν το φως ανάψει πατάς το κουμπί.

Βασικές σημειώσεις: Το φως που εκπέμπεται με τα φλας δεν βλάπτει τα μάτια και δεν χρειάζεται να φοράς γυαλιά, όπως στο laser στα ινστιτούτα ομορφιάς, ενώ έχει έναν ειδικό αισθητήρα (λέγεται Skin Tone Sensor) ο οποίος ανιχνεύει το χρώμα του δέρματος στην αρχή κάθε συνεδρίας και διακόπτει αυτόματα την εκπομπή παλμών αν ανιχνεύσει πολύ σκούρο τύπο δέρματος.

Με απλά λόγια, είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση στο σπίτι. Η συσκευή ενσωματώνει φίλτρο UY και προστατεύει το δέρμα σου από το υπεριώδες φως. Η κάθε τρίχα που αποτελεί στόχο της μηχανής αποδυναμώνεται και η επιδερμίδα σου είναι στα... καλύτερά της. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, έχεις ήδη από την τρίτη εφαρμογή 85% μείωση της τριχοφυΐας ενώ μπορείς να απολαύσεις έως και τρεις μήνες απαλής επιδερμίδας.

Bonus info: Κατέβασε free το Lumea app και ανακάλυψε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία IPL. Με τις συμβουλές της και τον προγραμματισμό των θεραπειών ανά περιοχή, διασφαλίζεις ότι χρησιμοποιείς με τον σωστό τρόπο τη μηχανή για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Braun Silk-epil Αποτριχωτική Μηχανή SE830

Θέλεις να αφαιρέσεις τριχοφυΐα από το πηγούνι, το άνω χείλος και το μέτωπό σου ή να κάνεις συντήρηση στα φρύδια σου; Σε αυτές τις πολύ ευαίσθητες περιοχές, η ακρίβεια είναι πολύ σημαντική. Ο κομψός σχεδιασμός της Braun SE830 σου επιτρέπει να τη χειρίζεσαι όπως τη μάσκαρα, για απόλυτο έλεγχο και ακρίβεια.

Αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα για αποτριχωμένη επιδερμίδα που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες. Η εξαιρετικά λεπτή κεφαλή έχει 10 μικρο-οπές που αιχμαλωτίζουν απαλά ακόμα και τις λεπτότερες τρίχες έως και 0,02 mm. Με 200 κινήσεις αφαίρεσης το δευτερόλεπτο, άλλωστε, είναι πολύ γρηγορότερη και πιο σχολαστική από το τσιμπιδάκι.

Προσάρμοσε στη μηχανή το sonic βουρτσάκι, για να αφαιρέσεις μακιγιάζ και ρύπους από την επιδερμίδα σου και να την προετοιμάσεις για τη σωστή απορρόφηση της κρέμας ημέρας ή νύχτας. Με τις εκατοντάδες μικροδονήσεις, η βούρτσα καθαρισμού της συσκευής έχει έξι φορές καλύτερα αποτελέσματα από τον καθαρισμό με τα χέρια. Κι επειδή η SE830 είναι 100% αδιάβροχη, μπορείς να κάνεις τον απαλό και σχολαστικό καθαρισμό φυσικό κομμάτι του καθημερινού σου ντους.

Αποφάσισε ποια μηχανή σου ταιριάζει και φέρε επαγγελματικές επιδόσεις στην άνεση του σπιτιού σου!