Κάν’ το όπως οι Γαλλίδες: Δες πώς θα πετύχεις το fresh makeup look από το show του οίκου Jacquemus!

Βιβή Αγγελάκη
Κάν’ το όπως οι Γαλλίδες: Δες πώς θα πετύχεις το fresh makeup look από το show του οίκου Jacquemus!

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού!

Αλήθεια, πόσες φορές δεν έχεις θαυμάσει το στυλ αλλά και τη φινέτσα των Γαλλίδων όσο αφορά τη fashion και τη beauty ρουτίνα τους; Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς εδώ και αρκετές δεκαετίες. Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, λοιπόν, ξεκίνησε και ένα από τα fashion show που κέντρισαν το beauty ενδιαφέρον όχι μόνο το δικό μας αλλά και των editors, celebrities, bloggers και fashion influencers ήταν αυτό του σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus.


Ο Jacquemus αναμφισβήτητα εμπνεύστηκε από τις ρίζες του στην Προβηγκία, και τα μικροσκοπικά ειδώλια από τερακότα "Les Santon" που παράγονται στη συγκεκριμένη περιοχή της νοτιοανατολικής Γαλλίας, τα οποία χρησιμοποιούνται ως κύρια αναφορά για την έμπνευσή του πίσω από τα ρούχα και τις υφές του.

Jacquemus 38


Όσο αφορά το μακιγιάζ των μοντέλων, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου, Dick Page, εμπνεύστηκε και δημιούργησε στα 32 μοντέλα ένα καθαρό, τέλεια ενυδατωμένο, φρέσκο δέρμα με μια ηλιοκαμένη απόχρωση με τα φρύδια απαλά τονισμένα προς τα πάνω, διατηρώντας απόλυτα τη φυσική τους φορά, με προϊόντα Shiseido!

Jacquemus 118
Jacquemus 35

Για να ολοκληρώσει και να τελειοποιήσει τα looks ο Dick Page χρησιμοποίησε τα: Shimmering Cream Eye Color στις αποχρώσεις Yuba & Clay το Rouge Rouge Lipstick (αποχρώσεις RD312, RD713, RD309) και το Benefiance Lip Treatment.

Jacquemus 11

Get the look: Οι 2 ζεστές αποχρώσεις των Shimmering Cream Eye Color, Yuba & Clay που προστέθηκαν γύρω από τα μάτια, έδωσαν ένα ιδιαίτερο φως κάτω από τις σκιές των ξεχωριστών πλατύγυρων ψάθινων καπέλων της collection. Το Benefiance Lip Treatment χρησιμοποιήθηκε για να δώσει μια υπέροχη υγρασία στα βλέφαρα. Τα χείλη τονίστηκαν με τις 16 υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις από τα νέα χρωματική παλέτα της σειράς Rouge Rouge.

Jacquemus 56