Τα «Latex Lips» είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που κάνει τα χείλη απίστευτα juicy και γυαλιστερά

Ευαγγελία Αλπίδου

Δημιούργησε ένα απίστευτα λαμπερό φινίρισμα πάνω στα χείλη. Να είσαι σίγουρη πως θα είναι ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ σου...

Μπορεί το καλοκαίρι οι γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις να είναι απίστευτα hot, ολοκληρώνοντας το natural makeup look, αλλά όπως όλα δείχνουν τα πράγματα αλλάζουν με τη νέα σεζόν. Οι beauty lovers στο TikTok, μας δείχνουν τη νέα τάση που θα επικρατήσει στο μακιγιάζ φέτος το χειμώνα... Το νέο trend είναι τα «Latex Lips»!

Τι είναι τα «Latex Lips»;

Τα Latex lips όπως μπορείς να καταλάβεις και από το όνομα, δημιουργούν ένα γυαλιστερό φινίρισμα πάνω στα χείλη, το οποίο τα κάνει να λάμπουν όπως το ύφασμα λάτεξ και το λουστρίνι. Μπορεί αυτό το γυαλιστερό εφέ να δημιουργηθεί και σε nude αποχρώσεις; Η αλήθεια είναι πώς τα Latex lips έχουν να κάνουν με ζωντανά χρώματα, όπως το κόκκινο, το μοβ και το φούξια, κάνοντας ακόμη πιο έντονο και ζωηρό το αποτέλεσμα.

335483853_883663452802057_2301810145378457781_n.jpg

@haileybieber

Τα Latex lips, θα είναι το επίκεντρο στο μακιγιάζ σου. Αν δεν θέλεις, να τονίσεις τα μάτια σου, τα έντονα γυαλιστερά χείλη θα είναι ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ.

Αυτό που πρέπει να διευκρινίσουμε είναι ότι τα Latex lips δεν μπορείς να τα πετύχεις με το κλασσικό lip gloss που έχεις στην τσάντα σου. Ο στόχος είναι να κάνεις τα χείλη να μοιάζουν με την υφή του λάτεξ και όχι απλά να λάμπουν. Ακολούθησε τα παρακάτω steps για να πετύχεις τα Latex lips στο μακιγιάζ σου.

1. Προετοίμασε τα χείλη σου

Είναι σημαντικό να προετοιμάσεις τα χείλη σου πριν τοποθετήσεις τα προϊόντα. Το scrub χειλιών θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει τα χείλη απίστευτα λεία, απαλά και ενυδατωμένα.

2. Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια φυσική απόχρωση (ή έναν τόνο πιο σκούρο) με τα χείλη σου. Αφού σχεδιάσεις το περίγραμμα, τράβηξε λίγο το χρώμα προς το εσωτερικών των χειλιών, για να δείχνει το αποτέλεσμα ομοιόμορφο.

3. Εφάρμοσε ένα ματ lipstick με χρώμα

Επίλεξε ένα έντονο, ζωηρό χρώμα που θα δώσει extra χρώμα στο μακιγιάζ σου. Αφού στεγνώσει είσαι έτοιμη για το επόμενο step.

4. Τοποθέτησε το γυαλιστερό εφέ

Τοποθέτησε πάνω στα χείλη το διάφανο lip gloss και στη συνέχεια επανέλαβε άλλες δύο φορές. Αμέσως, τα χείλη θα φαίνονται εξαιρετικά λαμπερά. Μην νομίζεις ότι τελείωσες...

Enfants-Deprimes-bbt-S23-014.jpg

5. Δώσε σχήμα στα χείλη

Για να κάνεις τα χείλη να φαίνονται ακόμη πιο καλοσχηματισμένα, το κλειδί είναι το concealer. Με ένα λεπτό πινέλο, χρησιμοποίησε λίγο concealer και τοποθέτησέ το περιμετρικά στα χείλη. Προσοχή, όχι πάνω στα χείλη! Το concealer, βοηθάει να κρύψεις τυχόν ατέλειες και αστοχίες στο μακιγιάζ, αλλά να κάνει τα χείλη να φαίνονται ακόμη πιο έντονα και ζουμερά.

Τα TikTok βίντεο θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις και να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps για να πετύχεις τα «Latex Lips». Εμείς, τρέχουμε να το δοκιμάσουμε! Εσύ;